Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC oddělává Grafiky

Tak chlapi je to v háji... Rozebral sem case sundal sem i přední panel.. Za předním panelem jsou 2xUSB a Výstup na Repro a Microfon+ tlačítko napájení, takže tam se mi větrák nevejde. Kdybych ho chtěl dát zevnitř jakoby co tam je ta mřížka na to.. tak tam to dát nemůžu protoze na posledních 2slotech mám 2xHDD, výš je dát opravdu nemůžu překáželo by to tam a nedal bych tam grafiku nebobych skřípnul náký drátky.
1) nad tím HDD co je jakoby ve druhym slotu od spoda tam je jeste místo vykukuje asi pulka mřížky, tak sem přemýšlel že bych tam tu 120mm větrák dal ale byl by přidělanej pouze na dvou spodních šroubkách ale to nevím jestli by to nevadilo ( ale nechladilo by to HDD protoze by to jakoby stálo na nich a HDD by byly pod tím vetřáčkem)
2) možnost mě napadal že zezadu mám pod zdrojem ty 2 mřížky na 2x80mm větráčky tak co jeden otočit tak aby vyfukoval teplý vzduch z casu a druhý ten horní natočit aby foukal studený vzduch do casu. Ale byly by těsně nad sebou tak nevím jestli by to mělo náký ten efekt.
3) Mě napadlo přendat oba HDD nahoru do těch větších slotů jakoby pod DVD-ROM ( mám ji uplně nahoře) ale nevím jestli na to jsou nějaké nástavce aby se ty HDD daly tam přidělat protože jsou malý tak že akorát šířkou pasují do těch spodních slotů. KDyby to tak šlo udělat tím pádem bych mohl dát ten 120mm větráček dolů doprava že by foukal dovnitř a 2x80mm dozadu pod zdroj ze by vyfukovaly ven. ( ale zase by nebyly chlazený HDD který by byly nahoře pod DVD-ROM

Napadá vás, která možnost by byla nejlepší ? Případně pokud se v tom nevyznáte tak přikládám fotky odkrytého CASU

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny