Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC oddělává Grafiky

"ty 2 mřížky na 2x80mm větráčky tak co jeden otočit tak aby vyfukoval teplý vzduch z casu a druhý ten horní natočit aby foukal studený vzduch do casu." Co si mal z fyziky?
- no já si myslel že to je nelogický že to bude k ničemu takhe že to nebude mít ten efekt jako když tam bude ten proud vzduchu, to mi někdo poradil jeste ze sem tomu nevěřil :) ale tak zkusil sem to tu napsat a díky že jsi mi to vysvětlil :)


Zkustím to co tu teď psal "vavrapeter" to je asi moje poslední naděje :) pokud to tak nepude tak nezbyde nic jiného než ten jinej case koupit no... ale moc se mi do toho nechce, zaprvé další peníze do toho, a za druhé to přendavaní do toho nového CASU, myslím že to není tak složitý ale známí říkaj že to je těžký že můžu zapojit blbě nákej káblík od zdroje a že mi vyhoří celý pc.... myslím že to je kravina pač pokud vím tak kábly pasují jen tam kde mají být a kdžy bych sen a to pečlivě připravil ( vyndal grafiku, HDD,DVD-ROM a zbyla mi tak jen základní deska +paměti+zdroj tak těch káblů tam zas tolik není, stačí vyfotit přinejhorším kábly nějak popsat a jde to jak po másle :) ¨) ale to je az ta druhá konečná varianta výměna CASU... držte palce zkusím to ještě udělat jak psal "vavrapeter" a modlim se at to tak jde :) bylo by to pro mě jednodušší :) zítra večer napíšu jak to dopadlo :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny