Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cenzura Googlu.

ne jasne se ptam jestli tu neni nekdo , kdo je treba dobre obeznamen s tim jak to s uchovavanim informaci chodi. Jasne se ptam. No tak jsi mi predvedl jak ti to pali. Jsi dobrej. Takovy dusevni exhibouse mam nejradsi. A nemam rad, kdyz se mnou mluvi nekdo z patra a predvadi jakej je borec.To si nech pro svy kamarady jestli ti to zerou.
No podivejte ja jsem jenom vobyc uzivatel, ale predpokladam, ze lidi prikladne z ted zname skupiny anonymous nebo jejich odnozi tyto informace maji v maliku a treba se najde nekdo, kdo by mi to vice priblizil? Nejde o to jestliu se ja bojim nebo ne. Ale uznejte, ze bych rozhodne nemel radostst z toho, ze treba policie si toto o cloveku muze v budoucnu, kdy na to budou mit jiste jednoduche postupy, vyzjistit. Jde mi o to byt informovan. Paranoiu jsem resit nechtel.

Jinak jojo ma chybka. Nevim kam jsem cumel nebo co. Tak ci onam. Muze mi nekdo vic povedet

Jeste tobe cobole. Slovaky mam rad. ale vsimnul jsem si, ze bud je pro mne cobol totalne v pohode typek, jakoby jsme se znali roky nebo presne naopak. U nas takovy nepotkam za rok co u vas za 14 dni. Ale. Ta druha cast mi prijde jak vice z jihu. Takovyto jizan ma kombinaci urvanosti, neustaleho se prosazovani, prekrikovani-extrovert, casto po borovicke agresivni.Polocigosi. A zase se mi to potvrdilo. Vzpomnel jsem si na to, kdyz jsem docetl tvuj prispevek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny