Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cenzura Googlu.

Ahojte,
dostal jsem se na tyto stranky:
coupmedia.org
No a na baneru jsem videl vyhledavac, ktery peoste neuchovava to co vyhledavate, tedy vlastne vas psychologickej profil dle vasi IP na pozadani. No nebojim se, ze kdyby nekdo moc chtel tak se asi i pres proxy na vas dpostane, ale to je jedno. Nejsem zadnej hacker, takze o tom ani moc nevim. Noten vyhledavac se jmenuje teda GIBURU:
gibiru.com
Ten nazev se mi fakt libi. No a zkuste si ho zadat do googlu. Ani prd. A slovo giburu se pdtrhne cervenou vlnovkou!!!!
Na jednu stranu buzerujou Cinany, ze omezuji gmail nebo co a sami si vytvareji co do sveta pujde a co ne. Na co muzeme narazit a co je pro nas nezadouci. Seznam nevyhledal taky zadnej vysledek, coz me neprekvapuje, kdyz si uvedomime, ze v CR o nem proste nebyla nikde rec. Kliknutim Ve svete nasleduje to same.
Ze je to konkurence neobstojim jelikoz google proste spoustu stranek doopravdy filtruje.
Chci se zeptat jestli nekdo nevi jak je to u nas s legislativou. Jak treba fizlove mohou pokud chteji vysledovat vase data. Kolik mesicu, let do minulosti? Jak dlouho se to kde uchovava? Dekuju. No ja jen doufam, ze se z netu treba za 20 let nestane medium, kde bude nebezpecny napsat nejakej dejme tomu antipolitickej nazor. Kdyz CIA nedavno priznala ze ma na facebooku svoje provokatery atp. Vubec bych se nedivil, kdyby USA prispivala od zacatku na tento projekt. Ale to je takovej vykrik samozrejme :-) Ale jak rikam, pokud se proste vladnoucim skupinam zachce tak beznym uzivatelum bude zobrazeno pouze to sprvne neskodne atp. Ja se proste doted s tim aby mi google rekl, tudy chlapce cesta nevede, toto neexistuje i kdyz existuje, zmiz. Informaci o tom, ze jsi se na to ptal ukladame a pri podobnych vyhledavanich na tabu slova te evidujeme do kolonky..... :-) No schvalne prehanim, ale nasralo me to.

Předmět Autor Datum
psychologickej profil dle vasi IP zbytek dotazu se mi ani nechtěl číst, ani hádat jakým jazykem je…
lední brtník 02.10.2011 07:15
lední brtník
http://www.google.cz/search?q=gibiru&ie=utf-8&oe=u tf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=fire…
L-Core 02.10.2011 07:20
L-Core
Mě teda vyhledávání v Gigiru funguje (FF 7.0.1)
Zdenál 02.10.2011 10:07
Zdenál
Co chce básnik říci otázkou/příspevkem ???? Existencia: - zberu informácii o užívateľoch internetu…
Joseph 02.10.2011 07:31
Joseph
ne jasne se ptam jestli tu neni nekdo , kdo je treba dobre obeznamen s tim jak to s uchovavanim info…
Miminko11 02.10.2011 11:12
Miminko11
No, právě že se moc jasně neptáš. Třeba z týhle věty: Ja se proste doted s tim aby mi google rekl,…
Zdenál 02.10.2011 11:53
Zdenál
Ještě před výbuchem však zastaví u jejich domu nenápadná dodávka s nápisem "Pizza rychle". Vepředu b…
Kráťa 02.10.2011 12:18
Kráťa
Tohle je fakt dobré varování! Já pořád, proč před barákem stojí ta sanitka s majákem. Jak se proti t…
IQ37 03.10.2011 10:16
IQ37
jen klid a nastup, doc. Chocholusek ceka... :-D a neboj, nedorozumeni se stava jen tak jednou,maxima…
Spony 03.10.2011 11:58
Spony
Můžeš si někde pořídit rušičku Wi-Fi signálu a dát ji někam poblíž počítače. Blbé je, když se přes W…
Kráťa 03.10.2011 12:50
Kráťa
A když vlezu do té sanitky, nebudou chtít po mě těch 30 Kč? To bych asi fakt nezvládl - hlavně psych… poslední
IQ37 03.10.2011 22:27
IQ37
Chyba je na tvem pocitaci, me Google slobo gibiru normalne vyhleda a zobrazi informaci, ze jde o alt…
Jan Fiala 02.10.2011 08:59
Jan Fiala
Tajní agenti ti umístili do počítače červeného podtrhávací software Koukni se v msconfig, co se ti s…
Kráťa 02.10.2011 11:35
Kráťa
Odpoved na tvoju uvahu o cenzure je...About 5,360 results (0.06 seconds), takze to je tvoj prvy omyl…
fleg 02.10.2011 11:39
fleg
ten gibiru vie teda pobaviť :) samozrejme narážam na ikonku googlu.
deadhead 02.10.2011 17:06
deadhead
mozno keby si daval pozor na pismenka tak by si nemal problem. gibiru neni giburu a ani guburu ani g…
MM.. 03.10.2011 03:22
MM..

Co chce básnik říci otázkou/příspevkem ????

Existencia:
- zberu informácii o užívateľoch internetu zo strany agentúr a speciálnych služieb financovaných daňovými poplatníkmi
- proxy serverov
- underground-konspiračných webov

je dostatočne a všeobecne známa. Taký je proste dnešný internet.

Chcel básnik prispieť drobným príspevkom k ešte väčšiemu rozšíreniu tejto informácie ?? Ako pre istotu ak by niekto ešte nevedel ??

No fajn.

No Bacha, už majú tvoju IP, si lokalizovaný. Tvoje obydlie si v Google Maps prezerajú a za malý okamih odstartuje bezpilotné lietadlo s raketami pod krídlami. Možno budeš zlikvidovaný, oficiálne to bude prezentované ako výbuch plynu .... :puff:

ne jasne se ptam jestli tu neni nekdo , kdo je treba dobre obeznamen s tim jak to s uchovavanim informaci chodi. Jasne se ptam. No tak jsi mi predvedl jak ti to pali. Jsi dobrej. Takovy dusevni exhibouse mam nejradsi. A nemam rad, kdyz se mnou mluvi nekdo z patra a predvadi jakej je borec.To si nech pro svy kamarady jestli ti to zerou.
No podivejte ja jsem jenom vobyc uzivatel, ale predpokladam, ze lidi prikladne z ted zname skupiny anonymous nebo jejich odnozi tyto informace maji v maliku a treba se najde nekdo, kdo by mi to vice priblizil? Nejde o to jestliu se ja bojim nebo ne. Ale uznejte, ze bych rozhodne nemel radostst z toho, ze treba policie si toto o cloveku muze v budoucnu, kdy na to budou mit jiste jednoduche postupy, vyzjistit. Jde mi o to byt informovan. Paranoiu jsem resit nechtel.

Jinak jojo ma chybka. Nevim kam jsem cumel nebo co. Tak ci onam. Muze mi nekdo vic povedet

Jeste tobe cobole. Slovaky mam rad. ale vsimnul jsem si, ze bud je pro mne cobol totalne v pohode typek, jakoby jsme se znali roky nebo presne naopak. U nas takovy nepotkam za rok co u vas za 14 dni. Ale. Ta druha cast mi prijde jak vice z jihu. Takovyto jizan ma kombinaci urvanosti, neustaleho se prosazovani, prekrikovani-extrovert, casto po borovicke agresivni.Polocigosi. A zase se mi to potvrdilo. Vzpomnel jsem si na to, kdyz jsem docetl tvuj prispevek.

No, právě že se moc jasně neptáš. Třeba z týhle věty:

Ja se proste doted s tim aby mi google rekl, tudy chlapce cesta nevede, toto neexistuje i kdyz existuje, zmiz.

nejsem vůbec moudrej a i když ji čtu podesátý zepředu či zezadu, nemůžu přijít na to, co jsi tím myslel :?:::)
Nic ve zlém, ale raději si vždy napsaný text dvakrát přečti, pak se zamysli, zda ji může porozumět neznalý člověk, a text přepiš. Na srozumitelný text Ti určitě někdo slušně odpoví. Na nesrozumitelné výkřiky se kloudné odpovědi nedočkáš. Znáš to - jak se do lesa volá,,,

Ještě před výbuchem však zastaví u jejich domu nenápadná dodávka s nápisem "Pizza rychle". Vepředu bude pořízek v montérkách, ale zadní část dodávky bude vybavena nejmodernější technikou.
Ze střechy dodávky se vysune nenápadná anténa a připojí se přes Wi-Fi k jeho počítači. Na dálku pak přepolarizují monitor, který bude sloužit obráceně (jako velká webkamera) a reproduktory na mikrofony. "Výbuch plynu" nastane, až budou vědět komplice.

P. S. Jsem ze západu a borovičku jsem pil naposledy asi před dvaceti lety.

Můžeš si někde pořídit rušičku Wi-Fi signálu a dát ji někam poblíž počítače. Blbé je, když se přes Wi-Fi připojuješ sám.
Pokud se připojuješ třeba přes UPC, tak ono rušení neva. Jenže to se k tobě zase pohodlně nabourají přes modem UPC z jejich centrály. Stačí jim zadat IQ automatické pračky a kromě mnoha dalších se jim najde i IQ37. Pokud budou mít i jiné indicie (a to budou), upřesní výběr, pak zase upřesní a zbudeš pouze ty. Na monitoru se jim bude otáčet tvá 3D hlava a u toho údaje, včetně toho, co jsi včera jedl.
100% ochrana neexistuje. Nicméně mnoho se dá zrušit tak, když se zbavíš všeho, co má procesor, nebo mikroprocesor Tedy nejen počítače, ale i mobilu, kalkulačky, mikrovlnné trouby etc., koupit role alobalu, polepit alobalem strop, aby to rušilo satelity a nevycházet z místnosti. Pokud jdeš do práce, tak chodit ne vylepšeném potápěčském neoprenu přestrojený za zebru.

Tajní agenti ti umístili do počítače červeného podtrhávací software Koukni se v msconfig, co se ti spouští po startu a jaké služby se ti spouštějí po spuštění. Oni to různě maskují, takže se nespouští pouze třeba cia.exe, ale přidají něco na začátek, nebo na konec (garCIA.exe, CIAnkali.exe) Ale agent Joe Smart (krycí název "Chytrák") vymyslel novou lest a dávají to prokládaně, např. waCrIntA.exe samozřejmě vše je malými písmeny. Raději prohledej vše, kde se vyskytují v jednom slově písmena c+i+a, b+i+s a j+z+d+s+l+u+s+o+v+i+c+e. Asi jsi je někde provokoval.
Nám, co s invazí na planetu Uran souhlasíme, se gibiru najde normálně.

[http://pc.poradna.net/file/view/7118-gibiru-gif]

Ty vado, sotva jsem to dopsal, tak se mi gibiru také podtrhává červeně, že prý to není v českém slovníku při kontrole pravopisu.

Odpoved na tvoju uvahu o cenzure je...About 5,360 results (0.06 seconds), takze to je tvoj prvy omyl.
Tvoj druhy omyl je, ze zrovna o tvoju osobu sa bude Google zaujimat, ano data sa zbueraju uz len pre vlastnu potrebu zvysovania efektivnosti vyhladavacich nastrojo, ano data sa daju zneuzit, ale preboha ako si na to prisiel, ze zrovna tvoje data budu raz pre niekoho dolezite?
Ty mas pocit, ze Policia CR zavola do centraly Googlu a povie, ze chcu vidiet "tvoje" zaznamy za posledne 2 roky a ze zrazu maju pristup do nejakej databazy? Joseph ti spravne ironicky naznacil, ze ludia su zblbnuti z konspiracnych filmov a potom maju pocit, ze su hocikde odseldovatelni a ze ich zhora sleduje cez satelit CIA, co im cita dokument, ktore maju v rukach.
Niekedy mam pocit, zeby sa mala zakazat tv lebo ludia so potom taki sprosti a navyse si to ani neuvedomuju.
Este mala poznamka, keby po tebe ide napriklad policia urcite nebudu kontaktovat americku spolocnost, ktora sa im vykasle na hlavu, ale nasadia nejaky sniffer u tvojho providera, na ktoreho maju paky a je to neporovnatelne lacnejsie a efektivnejsie. Neviem ako v CR ale na SK su ISP povinny uchovavat zaznamy (min v tvare zdrojova ip, cielova ip).
A posledna vec, internet nikdy nebude ovladnuty nikym, uz z principu decentralizovanej obrovskej siete to nie je mozne, pokusy tu boli su a budu, cinania maju svoj superfirewall a predsa existuju moznosti ako ho obist a to do neho vlozili biliony dolarov.
Este raz menej pozeraj filmy a viacej pouzivaj rozum.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru