Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cenzura Googlu.

Odpoved na tvoju uvahu o cenzure je...About 5,360 results (0.06 seconds), takze to je tvoj prvy omyl.
Tvoj druhy omyl je, ze zrovna o tvoju osobu sa bude Google zaujimat, ano data sa zbueraju uz len pre vlastnu potrebu zvysovania efektivnosti vyhladavacich nastrojo, ano data sa daju zneuzit, ale preboha ako si na to prisiel, ze zrovna tvoje data budu raz pre niekoho dolezite?
Ty mas pocit, ze Policia CR zavola do centraly Googlu a povie, ze chcu vidiet "tvoje" zaznamy za posledne 2 roky a ze zrazu maju pristup do nejakej databazy? Joseph ti spravne ironicky naznacil, ze ludia su zblbnuti z konspiracnych filmov a potom maju pocit, ze su hocikde odseldovatelni a ze ich zhora sleduje cez satelit CIA, co im cita dokument, ktore maju v rukach.
Niekedy mam pocit, zeby sa mala zakazat tv lebo ludia so potom taki sprosti a navyse si to ani neuvedomuju.
Este mala poznamka, keby po tebe ide napriklad policia urcite nebudu kontaktovat americku spolocnost, ktora sa im vykasle na hlavu, ale nasadia nejaky sniffer u tvojho providera, na ktoreho maju paky a je to neporovnatelne lacnejsie a efektivnejsie. Neviem ako v CR ale na SK su ISP povinny uchovavat zaznamy (min v tvare zdrojova ip, cielova ip).
A posledna vec, internet nikdy nebude ovladnuty nikym, uz z principu decentralizovanej obrovskej siete to nie je mozne, pokusy tu boli su a budu, cinania maju svoj superfirewall a predsa existuju moznosti ako ho obist a to do neho vlozili biliony dolarov.
Este raz menej pozeraj filmy a viacej pouzivaj rozum.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny