Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cenzura Googlu.

Ahojte,
dostal jsem se na tyto stranky:
http://coupmedia.org/
No a na baneru jsem videl vyhledavac, ktery peoste neuchovava to co vyhledavate, tedy vlastne vas psychologickej profil dle vasi IP na pozadani. No nebojim se, ze kdyby nekdo moc chtel tak se asi i pres proxy na vas dpostane, ale to je jedno. Nejsem zadnej hacker, takze o tom ani moc nevim. Noten vyhledavac se jmenuje teda GIBURU:
http://gibiru.com/
Ten nazev se mi fakt libi. No a zkuste si ho zadat do googlu. Ani prd. A slovo giburu se pdtrhne cervenou vlnovkou!!!!
Na jednu stranu buzerujou Cinany, ze omezuji gmail nebo co a sami si vytvareji co do sveta pujde a co ne. Na co muzeme narazit a co je pro nas nezadouci. Seznam nevyhledal taky zadnej vysledek, coz me neprekvapuje, kdyz si uvedomime, ze v CR o nem proste nebyla nikde rec. Kliknutim Ve svete nasleduje to same.
Ze je to konkurence neobstojim jelikoz google proste spoustu stranek doopravdy filtruje.
Chci se zeptat jestli nekdo nevi jak je to u nas s legislativou. Jak treba fizlove mohou pokud chteji vysledovat vase data. Kolik mesicu, let do minulosti? Jak dlouho se to kde uchovava? Dekuju. No ja jen doufam, ze se z netu treba za 20 let nestane medium, kde bude nebezpecny napsat nejakej dejme tomu antipolitickej nazor. Kdyz CIA nedavno priznala ze ma na facebooku svoje provokatery atp. Vubec bych se nedivil, kdyby USA prispivala od zacatku na tento projekt. Ale to je takovej vykrik samozrejme :-) Ale jak rikam, pokud se proste vladnoucim skupinam zachce tak beznym uzivatelum bude zobrazeno pouze to sprvne neskodne atp. Ja se proste doted s tim aby mi google rekl, tudy chlapce cesta nevede, toto neexistuje i kdyz existuje, zmiz. Informaci o tom, ze jsi se na to ptal ukladame a pri podobnych vyhledavanich na tabu slova te evidujeme do kolonky..... :-) No schvalne prehanim, ale nasralo me to.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny