Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem připojení k internetu

Ale to TP-LINK2 neznamena ze nasiel iny router, ale znamena to ze si windows nejak zapamatal ze uz bolo pripajane na TP-LINK nejakym inym sposobom, si skus rozpamatat ze co tam uz bolo pripajane a ci si definovala nejaku domacu siet alebo co s inym pripojenim (napr. cez LAN kabel) apod, a tam to potom treba zmazat to pripojenie. Mozes skusit aj zakazat normalnu (kablovu) sietovu kartu (v sprave sieti alebo v spravci zariadei) a nechat aktivnu len wifi sietovu kartu, ci to prestane.
Alebo si zobrazit vlavo vsetky bezdratove pripojenia a tam vsetko vymazat (mozno uz raz bolo skusane sa pripojit s blbym heslom a on si to zapamatal a bude to tam v zozname bezdrotovych pripojeni a tam sa to da odstranit, apod, niekde to urcite bude zapamatane 2x to pripojenie, zavisi od toho ze co s tym notebookom uz bolo robene)

Iny problem teoreticky by mohol byt ze by niektory z inych dvoch PC bol nastaveny napevno na stejnu IP adresu aku dostane ten notebook, to treba skontrolovat (prikazom ipconfig) aj na tych ostatnych PC a nastavit inu IP alebo ze ziskavat automaticky.

P.S. hlasky "restartujte router" ignoruj to su nezmysly od MS. Ries to v tom notebooku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny