Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s pripojenim tiskarny HP 6L pres USB/LPT prevodnik

Dobrý den. Mám problém spřipojení staré tiskárny. Jedná se o HP laserJet l6. Jelikoz v pc nemam LPT port tak jsem si koupil toto: http://www.alza.cz/premiumcord-rs-232-lpt-d249569. htm Naninstaloval jsem dany ovladac, ktery byl prilozen k prevodniku (Windows hlasi ze je digitalne nepodepsany). Nasledne jsem pripojil tiskarnu a snazil se najit ovladace na Windows 7 64bit. Na strankach HP jsem se docetl ze jsou v uz primo ve windowsu a ze ji statci pridat jen pres "Pridat tiskarnu", ale ta tiskarna tam neni i jsem autualizoval seznam tiskaren. Prosim pomoc. :) Dekuji

Změna předmětu, původně: Problem s pripojenim tiskarny pres prevodnik (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Shodou okolností právě řešíme tento problém. USB->LPT převodník, tiskárna HP6L. Převodník jsme koupi… poslední
mluno 25.09.2012 10:37
mluno

Shodou okolností právě řešíme tento problém. USB->LPT převodník, tiskárna HP6L. Převodník jsme koupili asi před rokem a s tiskárnou z notebooku nefungoval, ale nebyl čas to řešit, ani to nebylo nijak akutní. Teď jsme to zkoušeli znova a funguje pouze z mého počítače a to bez problémů.
Notebook má XP SP3 (asi jedny z nejnovějších, protože jsme ho kupovali už v době Vist a bylo tehdy na výběr), kolega má SP1 a já SP2. Zdá se, že převodník funguje pouze a jen s SP2. Pokud se nám to podaří vyřešit a pokud si vzpomenu, napíšu sem postup, jak jsme toho dosáhli, zatím je to tak, jak píšu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru