Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pc co si dělá co ho napadne

Prosím poraďte, nechali jsme si postavit nový PC. Ihned po uvedení do provozu nám to napsalo nějakou chybu :BCCode:ea BCP1:86265980 BCP 2 861BC678 BCP 3:86326958, BCP 4 00000001 OSVer:5-1-2600 Sp: 2-0 PRODUCT:256-1 Jsme naprostí PC analfabeti a je to pro nás "marťanština!
Když jsme si zapli přes PC televizi, začli se dít věci:mizel obraz, ale zvuk šel i dál, při pouštění DVD to samé, obraz zamrznul, zvuk šel dál a to jak při orig.DVD, tak při vypáleném.
PC potom zamrzl, nešel ani rychlý reset, ukončit programy, musel se natvrdo vypnout. To ještě nebyl ani připojený k internetu. Když jsme se připojili k internetu, dělo se to samé, obrazovka najednou zčernala, začla problikávat, nešel restart, odhlásit se prostě nic. Muselo se natvrdo vypínat. Někdy se to děje třeba i hned za 5min po spuštění PC, někdy až po hodině i víc provozu. Antivir. program nenašel přítomnost viru, zkusili jsme přemístit paměti, nepomohlo. A včera PC vymyslel další disciplínu, začal se sám od sebe restartovat. Pán co nám PC skládal si zjevně neví rady, mi tomu nerozumíme a já potřebuji Pc k práci. Prosím poraďte, nebo poskytněte kontakt na nějakého odborníka.PS:Pán co PC skládal nám tvrdí, že mu to doma,když to zkoušel šlo naprosto normálně. Předem děkuji za pomoc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny