Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako rozmontovať starý notebook?

A co s tym prosimta chces robit ked to dorozoberas? To ako urobis cary-mary-fuk a opravi sa to? Ked evidentne moc nemas moc o tom paru ze co jak funguje.
Ten manual nemas citat cely ale hladat v nom len ze kde su skrutky. A ano translator neni dokonaly ale ani to neni ziaden translator na tvorenie dokonalych umelecky diel, ale len na to aby ti pomohol vytusit (v zivote je nutne pouzivanie vlastneho mozgu) ze jak sa to rozobera.

P.S. notebook rozoberanim neopravis, ked si ho nevedel opravit bez rozoberania. Ptz vo vnutri neni nic co by sa dalo opravovat. A kvoli vymene displaya sa nerozobera telo notebooku, ale rozobera sa len veko (oddeli sa predna a zadna cast veka, zvycajne veko drzia pokope len 4 skrutky na veku samotnom, zakryte nejakymi gumenymi zaslepkami, apod.
P.S.2. ale ak ten display neni viditelne prasknuty, tak neni vadny. Pokial notebook normalne funguje (vydava vsetky potrebne zvuky - HDD, WIndows znelka, apod) a nic na displayi nevidis, tak do neho zasviet baterku - ak potom nieco vidis, tak len odisiel invertor podsvietenia, ten je umiestneny u displaya, a nie v tele notebooku. A len tak ta upopzornim ze na invertore je asi tak 30tisic voltov, tak tam moc nesahaj (//edit sorry nie 30tisic, som si to teraz pozrel, ale "len" 700V :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny