Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem propojení Pc-Tv

Ahoj všichni,obracím se na vás s velkou prosbou.Vlastnil jsem 2m kabel VGa,se kterým jsem se připojoval s notb. k Tv.Koupil jsem si delší,zapojil a nedaří se mi propojit se K Tv.Použil jsem opět původní,2m kabel a také nic.Na pc v grafickém adaptéru mám zobrazen prim a sekun. monitor,přesto na Tv nemám žádný obraz. V nastavení Pc přístupu v Tv,mám zobrazeno"Horizontální i vertikální-0" Nejde mi to nijak přenastavit.Zaráží mne,že dříve jsem spojení přes VGA s Tv měl.Dokážete mi nějak poradit?Prosím polopaticky.Za případné rady předem děkuji.
Ve starších vláknech jsem již hledal a vyzkoušel,nepomohlo mi to.

Předmět Autor Datum
Já bych napřed použil kabel s kterým to funguje a jakmile to bude fungovat, tak bych vyměnil (za cho…
Pytlík 02.11.2011 19:46
Pytlík
Právě že mi to už nejede ani na ten původní kabel,který dříve obraz přenášel.Jinak už jsem koupil VG…
vlada5506 02.11.2011 19:54
vlada5506
to si ale budes muset pozret v navode k TV ze jak sa to prepina na tvojej tajnej TV. Vseobecne vypnu…
MM... 02.11.2011 22:33
MM...
a bude-li to fungovat, tak bych hádal závadu v kabelu Když by to fungovalo, tak bych žádnou závadu…
host 02.11.2011 20:06
host
Ale jdi, ty brepto. Pokud se grafická karta vykecává s TV, tak potřebuje datové vodiče, které mohou…
Pytlík 02.11.2011 20:33
Pytlík
Ahoj,Tv je Panasonic viera, v menu nastavím vstup-Pc,více tam nastavit nejde.Na notb.mám nastaveno-n…
vlada5506 03.11.2011 06:10
vlada5506
Jestli ty nezapomínáš dát notebooku povel k rozpoznání dalšího monitoru?
Pytlík 03.11.2011 06:57
Pytlík
na ntb.se mi zobrazuje prim-ntb. a sekund.-další monitor,ntb mám na stole propojen se stolním monito…
vlada5506 03.11.2011 07:08
vlada5506
Tak jsem vyzkoušel postup dle"MM".Při zapnutí ntb se mi zobrazí účet "admina".Na tv mám obraz jako n…
vlada5506 03.11.2011 07:38
vlada5506
proste zmackni to tlacitko Fn+neco. Ono sa to nie vzdy da takto prehadzovat za jazdy, hlavne ak povo…
MM... 03.11.2011 11:35
MM...
... a neries ziadnu deformaciu farieb, pri bootovani je rozlisenie 640x480 takze ten obraz je spravi… poslední
MM... 03.11.2011 11:37
MM...

Já bych napřed použil kabel s kterým to funguje a jakmile to bude fungovat, tak bych vyměnil (za chodu) kabely. Mělo by to fungovat dál - a bude-li to fungovat, tak bych hádal závadu v kabelu takovou, že schází některé (datové) vodiče, které pro přenos vlastního signálu nejsou potřeba, po nich se ale grafická karta vykecává s TV (resp.monitorem). V tom případě bych doporučoval velmi kvalitní kabely od firmy Krup, viz. www.krup.cz . Vybírej kabely s označením SVGA.
No, a nebude-li to fungovat, tak je kabel vadný - a opět Krup.

Právě že mi to už nejede ani na ten původní kabel,který dříve obraz přenášel.Jinak už jsem koupil VGA kabely dva,takže vlastním už tři.Já si myslím že je něco s tím vstupem na Tv.Také je mi divné že tam nikde nejde nastavit "nastavení Pc-vstup".Připadá mi to,jako by se vymazalo nebo vynulovalo nastavení Tv pro propojení s Pc.Jako že by ten nový kabel toto způsobil.No samozřejmě nevím,proto žádám zkušenější o radu.

to si ale budes muset pozret v navode k TV ze jak sa to prepina na tvojej tajnej TV.
Vseobecne vypnut TV z 230V, odpojit z nej uplne vsetko, pripojit VGA, zapnut TV, prepnut ovladacom na PC vstup. Notebook mal byt uplne vypnuty (ziadne sleep a ziadne hibernate!) a skusit zapnut, po nabehnuti Win skusit Fn+prislusnu klavesu aleo pravy klik na plochu a nastavit si to. Ked nepomoze tak preinstalit ovladace graiky a skusit znova.
Dobre by bolo napisat aj ze co vidis na tej TV a co si tam uz mackal. A aj co presne mas tanstavene v pravy klik na plochu vlastnosti, u vyberu monitorov.

Ahoj,Tv je Panasonic viera, v menu nastavím vstup-Pc,více tam nastavit nejde.Na notb.mám nastaveno-notb+monitor,více také nenastavím.Takto mi to fungovalo,když jsem používal 2mkabel.Zakoupil jsem 5m a už to nefungovalo a v domnění že může být vadný,jsem zakoupil ještě jeden 5m,na ten to také nefunguje.Ted při použití původního 2m kabelu,to také nefunguje.Zkusím vše odpojit,tak jak mi radíš a poté napíši výsledek.Kéž by jsi měl pravdu.

Tak jsem vyzkoušel postup dle"MM".Při zapnutí ntb se mi zobrazí účet "admina".Na tv mám obraz jako na ntb , ale korekce barev je deformovaná.Když přepnu účty na můj osobní/ten používám/,na Tv zmizí obraz monitoru a je obrazovka tmavá.Takže pravděpodobně je to v nastavení osobního účtu.Ale při zapnutí na účet admina ,mne stejně zaráží ta deformace barvy.Podotýkám,že před koupí nového Vga bylo vše ok,jako by ten kabel/nový/ rozhodil celé nastavení.To bude scela určitě nad moje síly.Vůbec nevím co s tím.Táhnout někam/servis/ 106 Tv s ntb,se mi moc nechce.

proste zmackni to tlacitko Fn+neco. Ono sa to nie vzdy da takto prehadzovat za jazdy, hlavne ak povodny monitor mal proste ine rozlisenie. VGA by sa vobec nemalo prehadzovat za jazdy ptz ho mozes odpalit co sa uz mozno aj stalo. VGA sa zapaja vo vypnutom stave a paranoid by mal notebook aj odpojeny od nabijacky :D Ano vacsina dnesnych Nb sice ma rozpoznanie hotplug, ale ten konektor na to nebol stavany a teda moze to elektricky byt problem hlavne ak zem NB plava na +-200V jak je zvykom u vsetkych dnesnych cinskych vyrobkov.

Druha vec je ked to zapojis tak vlez do nastaveni plochy a nastav spravne rozlisenie a snimkovu frekvenciu, mozes mat nastavene nespravne rozlisenie alebo snimkovu frekvenciu ktoru ten TV nevie, ale monitor zvladal. TV vedia spravidla max 60Hz.

... a neries ziadnu deformaciu farieb, pri bootovani je rozlisenie 640x480 takze ten obraz je spravidla dost nanic. Nastav si windows. Mozes aj preinstalovat ovladace grafiky a proste to skusit vo Win prepinat na len notebook a zas na notebook+monitor a nastavit spravne rozlisenie a frekvenciu.
Skontroluj tie konektory kablov ci neni niektory kontakt ohnuty alebo vtlaceny dovnutra apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru