Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač Ralink RT2560F Win XP

Děkuji za odpověď.
Ano, souhlasím, že mezi těmito komponentami není/ nemusí být kompatibilita, což já budu těžko zjišťovat a posuzovat. Pokud to nejede, tak nevím, jest-li je nevhodný ovladač pro tuto kartu, nebo jde o zmíněnou nekompatibilitu.

Co se týče podpory pro tuto kartu na tomto HP, tak si myslím, že HP nebude uvádět na zmíněné stránce ovladače pro "všechna" zařízení, která se dají připojit k tomuto NB a tudíž "nemusí" být karta nepodorovaná. Většinou se na takové stránce uvádějí ovladače pro takový HW, který se do těchto NB standartně montuje.

U mě ve Správci zařízení tuto kartu vidím se žlutý otazníkem a po instalaci "snad" vhodných ovladačů se ukáže u hodin bublina, kde je něco jako že "hardware nebyl připojen".

Mám kartu vrátit a shánět snad jinou?
A ještě minulá otázka: pozná karta, že nemá připojenou anténu? Pojede bez antény i na malou vzdálenost, nebo bez té antény nebude karta plně funkční?
Mou doměnkou je, že bez antény bych se měl na dva metry připojit, ale co když si po zapnutí karta zjistí, že nemá připojenou anténu a proto nefunguje jak by měla, nevysílá, nepřijímá...
Děkuji

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny