Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem FIFO, LIFO...

Zdravim... neviem, ci to patri na poradnu, ale nema nahodou niekto algoritmus FIFO a LIFO v pascale alebo v C++? Ide mi o uplne jednoduche algoritmy (pridavanie, odoberanie, hladanie prvkov). Tieto algoritmy som si urobil, ale podla niekoho (nekomentujem koho) nepracuju spravne... Ak ich teda niekto ma, prosim, poslite ho na moj mail. Ak si niekto (admins) mysli, ze tento prispevok sem nepatri, kludne ho mozete zmazat... Vdaka...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bolo by lepsie keby si sa pytal konkretnejsie. Aky ma byt interface (nejake funkcie?), aky ma byt bu…
MM.. 27.05.2006 17:43
MM..
Myslim, ze tim myslel alogritmy pro Frontu a Zasobnik. I kdyz pozadavek hledani prvku uz z toho dela…
MaSo 27.05.2006 18:15
MaSo
No ved prave ze u FIFO (vyrovnavaci buffer) a LIFO (zasobnik) nema nejake "hladanie prvku" co oxidov… poslední
MM.. 28.05.2006 02:07
MM..

Bolo by lepsie keby si sa pytal konkretnejsie. Aky ma byt interface (nejake funkcie?), aky ma byt buffer (musi byt dynamicky alokovany?), ako ma byt reprezentovany (staci globalna premenna?), co presne myslis tym "hladanie prvkov" (co je u vyrovnavacich pamati dost divna poziadavka).

No ved prave ze u FIFO (vyrovnavaci buffer) a LIFO (zasobnik) nema nejake "hladanie prvku" co oxidovat, logicke mi u tychto pripadov pripadaju len fcie vloz(data) a daj_mi(data), kludne sa da vyhnut spojkam (tym sa mozem vyhnut aj keby som implementoval aj hladanie prvku), pretoze u FIFO ani LIFO nikdy nepotrebujem vkladat doprostred alokovaneho pola.
BTW. robit FIFO/LIFO cez spojkovy zoznam mi pripada extremne neefektivne, hovorovo soft na grcanie... :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru