Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Virus? - Už dlhsiu dobu mi vyskakujú samé od seba okna.

Dobrý den ,

mám takový problém, už dlhsiu dobu mi vyskakujú samé od seba okna , vždy mi pípne v v bedni malom repráku a naskocia mi same od seba okna , alebo ked nieco pisem, zasne mi to sámé písat , je to nejaký virus ??? alebo kde je problém ??? Skúšal som zjet celý comp EseT smart Security a nic , stále to pokracuje , este som sa z takýmto niecím nestretol , neviete náhoduu ako do odstránit ??? Dakujem za kazdú pomoc

Změna předmětu, původně: Virus ???
Pište výstižně předmět. Napište přesně, čeho se dotaz týká. Předměty typu "Pomozte plz" nebo "Dotaz" nejsou příliš vhodné, protože nic neříkají o vašem problému a těžko pak můžete očekávat včasnou odpověď.
http://pc.poradna.net/q/add/

V internetových fórech a diskusích je dost důležitý předmět dotazu. Ti, co radí druhým, neradí pouze vám. Pokud je předmět výstižný, máte mnohem větší šanci na odpověď, než když zvolíte jednoslovný. Pokuste se už v předmětu vystihnout "jádro problému" taková pomůcka vám může být "zvolit předmět minimálně ze tří slov".
http://pc.poradna.net/a/view/690384-jak-se-ptat-kd yz-vas-zlobi-pocitac
(Kráťa)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny