Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční úsporný režim

Nemas zkouset nekolik ale ist na stranky vyrobcu tvojej neznamej zakladnej dosky (ked nevies tak napr. program everest home ti povie) a si k svojej doske natahat a nainstalovat ovladace pre chipset, sietovku, zvukovku. Ovladace na graficku kartu zo stranok vyrobcu grafiky, aktualnu verziu.

Ked to nepomoze tak problem mozu robit aj ine ovladace (k pridavnym kartam ak mas nejake janeviem PCI TV karty alebo ine veci), aktualizovat aj to. Skus poodpajat vsetko z USB ci to pomoze problem moze byt aj tam v nejakych zariadeniach. Pripadne aj v nejakych dalsich veciach ktore si do tych Win instaloval ktore si instaluju nejake virtualne ovladace apod (virtualne mechaniky). Nakoniec moze byt problem aj v BIOSe zakl.dosky, da sa aktualizovat ale laikom neodporucam ptz ti to potom vobec nemusi nabehnut. Alebo aj v HW (napr. problematicky zdroj ktory nestiha napajat standby vetvu apod).

Lepsie urobis ked si povolis hibernaciu (u XP tusim v ovl.panely - energia) a budes pouzivat hibernaciu a nie usporny rezim (po start-vypnit podrzis shift a objavi sa hibernate)
P.S> a najlepsie je normalne to vypinat a nepouzivat sleep vobec ptz to je bastel jak svina na vsetkych PC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny