Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program SYNKRON – smazání souboru na obou synchr.mistech najednou

Jen pro upřesnění možná se to někomu může hodit

Pokud chcete synchronizovat např složku Obrázky na disku C se složkou Obrázky na externím disku např. F (něco jako kopie složky z disku C) a nechcete používat "obousměrnou*" synchronizaci. Tak jednoduše nastavíte prioritu složek na Hlavní - zdrojová složka disk C a Podřízený - složka na disku F

viz obr.
http://pc.poradna.net/file/view/7858-sync-png

Při synchronizaci se soubory z disku C zkopírují na disk F, pokud však nějaké soubory z disku C odstraníte automaticky při další synchronizaci dojde k jejich smazání z disku F, ale POZOR pokud nejprve odstraníte soubory z disku F nedojde při příští synchronizaci k jejich odstranění z disku C ale znovu se zkopírují na disk F.
Totéž platí když na disku F vytvoříte nový soubor (v podřízené složce) nedojde při příští synchronizaci k jeho zkopírování na disk C ale k jeho ODSTRANĚNÍ Z DISKU F (o soubor přijdete)


*)složky na discích C a F se navzájem synchronizují (když přibudou soubory na disku C -> nahrají se i na disk F a obráceně, když přibudou soubory na disku F -> nahrají se i na disk C.
Mazání nechtěných souborů viz předchozí příspěvek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny