Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s aktualizací Win7

Zdravím
Tento týden jsem se rozhodnul udělat formát pc. Po provedení formátu a opětovném nainstalování originálního systému win7 64bit, který byl součástí při pořizování NTB jsem se dostal k aktualizacím. Těch je asi 102. TO není ani tak problém, jako to, že aktualizace, se stáhnoun, nainstalujou, a následně se chce udělat restart. Po vypnutí naběhne ještě obrazovka s probíhající aktualizací 1 ze 3 atd .... Když se ale dostanu k 3ze3 na 15% pc se sekne. Nechal jsem ho "rozdejchat" cca hodinu, jestli to není jen zdání. Ale i po hodině je tam pořád to samé. Po vypnutí a zapnutí se pc nedostane ani k přihlášení a už zase jede aktualizace se stejným výsledkem. Po vypnutí a nastartování stavu nouze se udělá obnova, aktualizace se odstraní a tento problém, začne zase hezky od začátku.

Co mám dělat abych mohl úspěšně nainstalovat aktualizace.

Děkuji za tipy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ok. Mám to. Naformátoval jsem a uktualizoval jsem pouze věci pro mojí platformu, pak teprve důležité… nový
Ajs... 27.11.2011 11:10
Ajs...
Takže beru Z5. Ten problém byl zřejmě servise pack, který se při sekne v modrém okně při vypínání sy… poslední
Ajs... 27.11.2011 14:16
Ajs...

Ok. Mám to.
Naformátoval jsem a uktualizoval jsem pouze věci pro mojí platformu, pak teprve důležité programy, IE. Poté jsem nainstaloval originální drivery z DVD a ted dělám SP. Takže doufám že to bude ok.

Děkuji za rady a pomoc

Takže beru Z5. Ten problém byl zřejmě servise pack, který se při sekne v modrém okně při vypínání systému. Po odstranění problému ve stavu nouze a opětovném restartu se se zobrazí hláška
"error_install_failure(0x80070643)"

Takže nevím

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru