Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows inslovaný do VHD - a jeho obnova

Zdravím,
kamarádovi spadl notebook, vůbec nešel zapnout windows vista. Řikám si bez problému zazálohuji a přeinslaluji Windows. Zálohu provádím tak že spustím livecd linux feroda 13 a data okopíruji na externí hardisk. Ale při kopírování jsem si všiml. Že widnows není naistalován klasicky ale do jednoho souboru VHD. Něco jsem si o tam na netu zjišťoval ale nikde jsem se nedostal k tomu jak takový systém obnovit ( vytáhnout z něj data která byla např na ploše). A to je ta otázka jak mám ty data z toho jednoho souboru dostat. A taky jestli opětovně instalovat winodows do souboru VHD, nějaký důvod k instalaci na notebook musel být. PS: pokud jsem se v předcházejícím textu dopustil nějakého omylu tak budu rád když ně opravíte, moc o tomto nevím. Po pravdě setkal jsem se tím až teď. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vista do VHD..? Tezko, to jde pouze az od W7 a WServer 2008. VHD soubor bys normalne vykopiroval a… nový
Abox 26.11.2011 12:08
Abox
Omlouvám se Vistu tam vlastně měl, pak ho měl na opravě a tam mu dali 7 ale už nejspíše s tím VHD ji… nový
Honza73 26.11.2011 12:36
Honza73
Vyhody, nevyhody, to je tezke... http://extrahardware.cnews.cz/forum/viewtopic.php? f=40&t=6566 Vyh… nový
Abox 26.11.2011 13:20
Abox
Možná by pomohlo http://www.howtogeek.com/51174/mount-and-unmount-a -vhd-file-in-windows-explorer-vi… poslední
MM_tank 26.11.2011 13:56
MM_tank

Omlouvám se Vistu tam vlastně měl, pak ho měl na opravě a tam mu dali 7 ale už nejspíše s tím VHD jinak tady jsou screenshoty test . A tedy půjde to tak že naistaluji normálně win a pak ho ho virtuálně připojím, okopíruji potřebná data a je hotovo. Jáké tedy má výhody instalace do VHD?

Vyhody, nevyhody, to je tezke...
http://extrahardware.cnews.cz/forum/viewtopic.php? f=40&t=6566

Vyhody/nevyhody - muzes mit na PC vice systemu, pri startu PC si jenom vyberes, ktery chces spustit. Nemusis nijak rozdelovat disk, carovat s partisnami a pod. Muzes nechat stary system, a k tomu priinstalovat novy. Pozor, neresim tu licence. To neni muj problem. Oproti virtualnimu PC to jede na fyzickem HW. Zalohy spocivaji v tom, ze zkopirujes pouze jeden VHD soubor....atd.
Ano, muzes normalne nainstalovat W7 a pak pod nim pripojit ten VHD soubor, a presypat data. Z druhe strany - pokud prijdes o ten VHD soubor, prijdes o vse, pokud nemas ty data jinde.
K tem fotkam, vetsi by nesly? - myslim si, ze vidim dobre, ale na tech fotkach prd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru