Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vaše zkušenosti se základní deskou

Název toho msi máš blbě asi myslíš MSI K8N Neo4-FI. MSI nemám po zkušenostech rád.

ASUS A8N-E mám a spokojenost, dost je prodáváme. Deska reálně zvládá přetaktování z 200mhz na 265-275(nebo sem neměl lepší cpu co by to zvládl)

DFI je určite super deska ale nevím proč bych měl dávat o 1600kč proti Asusu navíc /třeba mi to někdo vysvětlí/. Ten návrh desky se mi taky nelíbí, má o jeden PCI a jeden pci 1x méně, navíc má konektor na druhou grafiku /sli řešení nefandím/

Problém u nforce 4 jsou ty malé chladiče často začnou hučet a nebo se zaseknou protože čip pod nimi pekelně topí. Asus má od verze desky 2.0 /teď v prodeji/ lepší ventilátor ty první byli katastrofa a dost odcházeli.

HDD bych bral v tvém případě western 320 s 16ti megama (mám jej i když fandím Seagatům protože Seagate 300g Sata II nějak nejsou....). Případně je WD 320tka s 5ti rokama záruky a 8mega cache určená pro server.

Nevím jaký máš rozpočet na tu grafiku ale 7600GT od Gigabyte v silent provedení a cenou okolo šesti s dph je super a tichá. 1600kč můžeš ušetřit na tom že nekoupíš dfi :-) X850 nemá pokud vím DX9c a i když mám X800gto tak už bych ji nebral. x1600 se mi zdá dost slabý, podívej se na testy a pokud nebudeš mít peníze tak bych bral radši 6600 GT /znovu upozorňuji na silent verzi od gigabytu/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny