Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ceska lokalizacia WM5.0

Caute,

Mam otazku - prosim vsetkych "znalych", aby mi odpisali, ak vedia. Chcem si v CR kupit T-Mobile MDA Compact II, ale vo vsetkych T-Mobile predajniach maju tieto zariadenia s ceskym prostredim OS Windows Mobile 5.0. Ja by som chcel anglicku verziu. V predajni mi povedali, ze to sa neda "prepnut" do anglictiny ako mobil, ale ze mi mozu anglicku verziu objednat.

Otazka: je to ozaj pravda? V jednej recenzii na starsi T-Mobile MDA Compact som cital, ze pri instalacii "zakazali lokalizaciu" do Cestiny... (http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/AR.asp?ARI =109685)

Da sa to, alebo si musim objednat anglicku a cakat? Podotazka: da sa v anglickej verzii nastavit local settings na SK (kvoli diakritike)?

Dakujem.

Předmět Autor Datum
U MDA s Windows Mobile 2003 skutecne jde zakazat lokalizace. Po hard resetu se nainstaluje z ROM ang… poslední
Jan Fiala 31.05.2006 21:22
Jan Fiala

U MDA s Windows Mobile 2003 skutecne jde zakazat lokalizace.
Po hard resetu se nainstaluje z ROM anglicky Windows Mobile a ze zvlastniho (neprepisovatelneho) oddilu se spusti podle skriptu instalace dalsich soucasti - cestina, aktualizace, nejake prednastaveni pro T-Mobile apod. Po dokonceni instalace techto soucasti se pak tento oddil skryje.
Vypnutim PDA po instalaci anglickeho WM se instalace prerusi, oddil zustane pristupny (neskryje se) a rucne jde nainstalovat jakakoliv soucast. Takze je mozne mit treba WM v anglictine.
Lokalizaci se zabyva firma Synnysoft.cz

S Windows Mobile 5 zkusenosti nemam. Mohlo by to byt podobne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru