Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OS - HDD - základní deska ... ?

Zdravím!

Mám problém s operačním systémem (vista business 32). Nedávno jsem chtěla přeinstalovat systém, ale recovery DVD mi nešlo (instalační program systému windows nemohl nakonfiguovat systém Windows pro fungování s hardwarem počítače - pár dní před tím mi měnili harddisk, tak nevím, jestli by to mohlo být tím) -> nakonec jsem windows nainstalovala z jiné verze Vist (Home; ale i tak tam byla nabídka Business) s použitím svého kodu, co mám na nálepce na noťasu. Naštěstí se to nainstalovalo a po instalaci několika ovladačů pc jel jako po másle.

Jenže teĎ nedávno jsem pustila defender, aby zkontroloval PC a cosik se mi tam objevilo, tak jsem dala "odmítnout" (viz 1. obrázek) -> jenže pak začlaly problémy (i když nevím, jestli je to opravdu díky tomu, smazala jsem díky programu REVO ještě nějaké "blbosti"). Teď, když pustím noťas, tak trvá asi 1-2 min, než se objeví logo Windows, pak další min se to načítá a pak se objeví zeleno-modrá obrazovka -> pak další minutu trvá, než najede normální plocha. ALE objeví se mi tam "vystraha" (viz obrázek 2) a nefunguje nic, co by souviselo s OS (např. update, defender - jsou vypnuté a nejdou ani spustit) a internet (když pustím IE, tak se za chvíli sám vypne; mezi ovladači mám i nějaký microsoft 6to4 a u něj vykřičník) ---> jinak funguje všechno - office, NOD, filmy, hudba, hry atd.
Min týden se mi při vypínání počítače objevila modrá obrazovka s nějakým textem a pak se PC znovu pustil s "obr. 3"
Byla jsem se ptát v servisu (jestli by pomohla znovu pořádná reinstalace nebo nainstalování nového OS - např. 7) a pán mi řekl, že to může být i HDD nebo základní deska. Počítač funguje ale normálně, nepřehřívá se, nehučí/necvaká/ ... nevím, jak poznat, že z.deska nebo hdd nefungují dobře.

.... ?????? Nějaká rada?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny