Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepatovka APC - odisla polovica zasuviek na vypinac

Doplnenie, zapacili za mi prepatovky Belkin, aj ked uz neverim nikomu, takato zaruka ma presvedci, ak je mozne ju uplatnit aj na Slovansku, citujem z popisu jednej prepatovky Belkin:

"Záruka na pripojené zariadenia:

Spoločnosť Belkin opraví alebo nahradí akékoľvek poškodené zariadenia v dôsledku prepätia, prúdovej špičky alebo úderu bleskom, pokiaľ bolo správne pripojené do prepäťovej ochrany Belkin SurgeMaster, až do maximálnej hodnoty uvedenej na prednej strane balenia.

Doživotná záruka na výrobok:

Spoločnosť Belkin bezplatne vymení akékoľvek zariadenie SurgeMaster, ktoré je pokazené, alebo prestane fungovať po ochrane vašich elektronických zariadení."


Prosim este okrem tejto otazky - teda ci tieto zaruky platia aj u nas, ci sa treba registrovat a pod. o odpoved na moju prvu otazku v predchadzajucom prispevku. Dakujem.

Edit:

Zuzil som vyber a tym aj otazky:

1. Ak mam ochranu pre LAN na prepatovke pred routrom, od neho ide dlhy kabel k dalsiemu PC, je nutna dalsia ochrana LAN aj tam?

4. Odporucate skor dratovy alebo bezdratovy vypinac? Ten klasicky sa pokazil na APC prepatovke, takze mozno je bezdratovy ovladac riesenim, mal by vypnut zariadenia uplne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny