Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s tiskárnou hp psc 1215

Dobrý den, mám takový menší (větší) problém s touto tiskárnou. Ještě před týdnem normálně tiskla, pak začla pomalu docházet náplň. Teprve dnes sem se dostal do města, abych koupil novou. Náplň jsem vyměnil, ale teď tiskárna netiskne vůbec. Pouze bílé stránky. To samé i se starou náplní, přičemž ta alespoň ke konci tiskla slabě, ale teď už též vůbec. Nevíte, kde by mohl být problém? Moc se v tomto nevyznám...děkuji mnohokrát

Předmět Autor Datum
Pro jistotu,sundal jsi z nich ochranné samolepky?
ajavar 08.12.2011 18:06
ajavar
Jojo, samozřejmě :) náplně jsem měnil už několikrát, ale až teď to přestalo tisknout uplně...
Frenkie 08.12.2011 18:21
Frenkie
Jiste uz je to vyreseno,ale vim,ze tiskarna netiskne,pokud tam nejsou vsechny kazety i barevne treba… poslední
Tiskarna 1215 HP 08.02.2012 18:33
Tiskarna 1215 HP
znova ich vyber a uisti sa ze si ich dal spravne. Ak mas WinXP tak software dodavany k tlaciarni ma…
MM.. 08.12.2011 18:27
MM..
Čištění jsem zkoušel, první druhou i třetí vázi. Nic. Po vložení té náplně to vytisklo stránku, ale…
Frenkie 08.12.2011 18:58
Frenkie
ja uz som mal sice aj blbu original napln ale ta tlacila, len obcas hadzalo chybovu hlasku. Takto al…
MM.. 08.12.2011 19:11
MM..
Kontrola hladiny inkoustu v softu tiskárny něco ukazuje? Když přejedeš kartridž vlhkým ubrouskem, ot…
IQ37 08.12.2011 19:39
IQ37
Samozřejmě je třeba nejprve vyloučit problém s cartridgí. Pokud je v pořádku, zkuste ještě napružit…
Kurt 08.12.2011 19:16
Kurt
to je atramentovka tam sa ziaden valec nenabija.
MM.. 08.12.2011 19:19
MM..
Mea culpa, přehlédl jsem "PSC". V tom případě je to cartridgí. :-)
Kurt 08.12.2011 19:23
Kurt
Zdravím, stará cartridge, před výměnou, ještě "lehce" tiskla, znáte to, když dochází černá...akorát…
Frenkie 08.12.2011 22:39
Frenkie
ked nejde ani stara napln tak je v haji tlaciaren asi. Skontroluj este kontakty co su v tlaciarni pr…
MM.. 09.12.2011 01:31
MM..

Jiste uz je to vyreseno,ale vim,ze tiskarna netiskne,pokud tam nejsou vsechny kazety i barevne treba prazdne.Ja tiskla jen ČB tak jsem myslela,ze barevne tam byt nemusi...zel musi.Jak to nakonec dopadlo-letela nebeo neletela?ja ted uvazuji o nove ..ted nevim cislo ale je uz s digi displejem a jiste zase o fous lepsi i kdyz mi nekdo tvrdi,ze kupovat novou jsou vyhozene penize.Me jen divne skenuje Fotky-obrazky/na snimcich jsou divne mapy/ a tak fotky skenuju jako text s obrazky a jde to...jen si nekdo stezuje,ze jsou fotky zostrene,ale pokud nejsou potreba pro profika nejde az tak o nic HP*

znova ich vyber a uisti sa ze si ich dal spravne.
Ak mas WinXP tak software dodavany k tlaciarni ma fciu precistenie trysiek, skus to. inac po vymene naplni treba urobit aj kalibraciu (po vytlaceni takeho ciarkovaneho papiera ktory to zvykne vytlacit automaticky, vytlacil? Tak potom mas ten papier dat do scanneru a zmacknut tusim scan, je to napisane v navode). Urobil si? Ak mas WinXP tak ten SW k tomu dodany ma aj tlacitko na znovuspustenie kalibracie (je to aj vo vlastnostiach tlaciarne - toolbox. Ked mas vista alebo W7 tak sa to da spustit sekvenciou mackani tlacitok, da sa najst na google).
Su to original naplne od HP alebo nejake somcinanamoznofungujemalebosomzaschol?

Čištění jsem zkoušel, první druhou i třetí vázi. Nic. Po vložení té náplně to vytisklo stránku, ale prázdnou. Když v tom toolboxu dám tisk kalibrační stránky, tak vyjede prázdný papír..Prostě to neudělá ani píp na papíře. Kupuju pouze originální náplně HP. Proč mám pocit, že to bude na koupi nové tiskárny? :)

ja uz som mal sice aj blbu original napln ale ta tlacila, len obcas hadzalo chybovu hlasku. Takto ale to vypada akokeby si neodlepil z toho ten igelit :D Asi je ta napln prazdna alebo co. Skusil by som inu napln, mozes skusit to odniest tam kde si kupil tu napln reklamovat resp. nech skusia inu :D
Nemas este tu povodnu napln? Ta nieco tlaci? AK ano tak je problem len v naplni.

Samozřejmě je třeba nejprve vyloučit problém s cartridgí. Pokud je v pořádku, zkuste ještě napružit a otřít kontakty v tiskárně (vlevo i vpravo, uvidíte je po vyndání cartridge. Pokud ani to nepomůže, je problém s nabíjením válce (u těchto levných HP častý problém), což se opravovat nevyplatí.

Zdravím,
stará cartridge, před výměnou, ještě "lehce" tiskla, znáte to, když dochází černá...akorát jsem s tím teď cca týden netiskl, koupil jsem novou (ta stará tam stále byla, nebyla vyndána) a co jsem tam dal novou, to neudělá na papíře ani píď. V software od HP to píše, že je náplň plná, i pouští "černou", když přes ní dole přejedu, ale na papíře nic. Ani když tam dám starou, která předtím dělala alespoň čmouhy...takže ta tiskárna asi opravdu poletí z okna :)

ked nejde ani stara napln tak je v haji tlaciaren asi. Skontroluj este kontakty co su v tlaciarni pre kazetu ze ci nie su ohnute. Dost divne je aj to ze ti netlaci ani farebna, ptz pouzivaju sa spravidla vzdy obe. Asi sa urval nejaky kabel co ide do hlav. Mozes to vyhodit je to uz starina (ja ju mam uz asi 10rokov a este ide aj ked uz asi tiez pomaly zdochne :D)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru