Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrhy na úpravu poradny..Nemůžu najít staré vlákno

1. Clanok citat nemusis, mozes kliknut priamo na komentare a otvaraju sa ti hned tie. Pokial by sa otvaral clanok spolu s komentarmi zdrzovalo by to jeho nacitanie. Navyse to co navrhujes ty nema nikto, kazdy web ma clanok a komentare pod nim nie je vidiet a dostanes sa k nim az ked si na ne kliknes, u nas mas tu vyhodu, ze si mozes na konetare kliknut hned bez nutnosti otvarania clanku.
2. Novinky su zoradene podla datumu, to co navrhujes nema logiku a opat nikde to tak nefunguje. Nevidim dovod preco by reakcia na novinky mala novinku posuvat vyssie. Navyse si mozes vylistovat zoznam spraviciek, kde uvidis nove reakcie ku kazdej spravicke. Rovanky system funguje aj u clankov.
3. Opat dost subjektivna poziadavka, mas pravdu v tom, ze uzivatelia davaju obrazky neoptimalizovane a prilis velke a na pomalsich spojeniach to moze zdrzovat. Mozme im obmedzit velkost vlozeneho obrazku na poradnu, ale nevieme/nechceme zakazat nacitavanie obrazkov z externych zdrojov. Pokial ta to otravuje mozes si pomerne lahko nacitavanie obrazkov zakazat v prehliadaci.
4. Uvodne slovo sa prekladat asi nebude, je to prihovor clena poradna timu, ktory tym bol povereny a bude vzdy v jeho rodnom jazyku, je mozne, ze v dalsej verzii poradne bude mat prihovor niekto iny a bude tym padom mozno aj v inom jazyku. Myslim, ze osobne prihovory (citacie) by sa v nasich jazykoch prekladat nemali.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny