Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrhy na úpravu poradny..Nemůžu najít staré vlákno

Mám pár tipů, co by se mi líbilo, kdyby se změnilo na poradně:
1.) v článcích, aby se komentáře zobrazovaly hned na stránce s článkem. Bez nutnosti pročíst článek a pak rozklikávat ještě komentáře.

2.) Pokud někdo zareaguje na starší novinku, aby povylezla alespoň na poslední viditelné místo. Díky absenci této fičury jsem přehlédl novinky v herní poradně, které někdo zaktualizoval.

3.) nešlo by udělat, aby ve vláknech které slouží jako fotogalerie (typicky na TP) první příspěvek zakládající strom diskuze neobsahoval obrázky? Neskutečně mě štve, když se pokaždé načítá xxx obrázků o 0,5MB v úvodním příspěvku a než se to donačte, tak se stránka pořád pohybuje a uhýbají odkazy před kurzorem myši...

4.) naprosto respektuji a jsem rád za to, že je poradna československá nebo chceteli slovenskočeská, nicméně nebylo by dobré sjednotit češtinu případně slovenštinu na úvodní stránce poradna.net?
Navigační panel s ikonami jednotlivých poraden je s českými popisky, (Loga chválím) Blok textu v pravo je slovensky a nápis na záložce okna je slovensky...Přijde mi to rozhašené, ačkoliv asi chápu záměr, který dotažený takto do extrému je asi lehce perverzní.

Díky za zvážení
Změna kategorie, původně: Ostatní (Kurt)
Přišpendleno - na chvíli... (host)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny