Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GeForce a VIVO - zajimave obrazce ve videu - co s tim?

hm, tak ja jsem byl v presvedceni, ze je jedno jestli pouziju redukci SCART/S-Video nebo SCART/Composite. Kazdopadne pokud to jedno neni, tak v tom je ten problem temer jiste, jelikoz to video je Thomson VPH 6850G, cili zadna novinka.

Zkusim jeste jednou popsat to zapojeni prehledneji:

Pouzil jsem tento kabel: http://shop.elpocom.cz/zbozi/propoj-s-video-kab-edn et-2s-vhs-4cinch-scart-2m/detail.aspx?p=z:10837

Ten kabel je obousmerny, cili ma:
2x S-Video (jeden IN a druhy OUT)
4x Cinch (2x IN pro stereo, 2x OUT pro stereo)
Na obrazku to neni videt, ale na SCARTu (asi z druhe strany nez je zobrazeno) je prepinac IN/OUT, ktery je ale dle meho nazoru a selskeho rozumu asi vtipem vyrobce, protoze nevim, co ma jako prepinat, kdyz se vse odviji od toho, ktery z vyvodu pouziju (jak u Cinche tak S-Videa - jestli IN nebo OUT).

Dale jsem pouzil obycejnou redukci z obou tech Cinchu na jeden stereo Jack, abych to mohl vrazit na vstup zvukovky (protoze dva a navic Cinch konektory do zvukovky samozrejme nedam).

Nakonec jsem samozrejme pouzil redukci z S-Video na VIVO vstup grafiky, tohle je myslim jasne, bezne se to dodava ke GK (ta redukce ma tyto moznosti: 2x S-Video, IN, OUT; 2x Composite, IN, OUT). Ja jsem pochopitelne pouzil S-Video IN.

K zapojeni:
Do VCR jsem zapojil ten SCART, odkud jsem vedl S-Video (IN) do te redukce S-Video/VIVO, kterou jsem nakonec pichnul do grafiky.
No a ty dva Cinche (opet IN samozrejme) jsem vedl do redukce na stereo Jack, a to jsem pichnul do vstupu zvukovky.
Na celem kabelu tedy zustal jeden volny (nezapojeny) S-Video (OUT) a 2x Cinch (OUT), jelikoz ty bych pouzil, pokud bych treba chtel hnat signal z VGA na TV (jsou tedy pro vystup).

Myslim, ze to zapojeni je celkem zrejme, bezne, jinak to snad ani zapojit nemuzu.

-----

Composite mam vrazit do te redukce na VIVO, co je dodavana ke GK, jak pises.

-----

Cili, z toho mi vychazi, ze ten kabel mam na dve veci? .. nejaka redukce S-Video/Comp. neni?

diky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny