Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GeForce a VIVO - zajimave obrazce ve videu - co s tim?

Ono vpodstate ty potrebujes len prepojit 2piny z toho konektora na cinch, mozes si to aj zbastlit (ak mas ohmmeter - na stred cinchu ma ist drat zo Scart pinu 19, na obal cinchu ma ist zem, t.j. napr. Scart pin17, alebo 18).

Mali by existovat aj redukcie ale mohli by byt zbytocne komplikovane, ty potrebujes len zapojit 2 spravne draty , alebo kup kabel Scart -> Cinch a mas pokoj.

Svideo by bolo lepsie, ale ked ti to video nedava svideo signal na vystup, tak smola. Skus este (ak ma video viac Scartov) pouzit iny Scart konektor, ak byva svideo tak zvykne byt len v jednom...

P.S. najprv si to mozes skusit len zbastlit dratikmi ci to bude fungovat aby si zbytocne nevyhadzoval prachy ak je nahodou problem niekde inde.

P.S.2. jo este ma napadlo, v nastaveniach ovladacov grafickej karty (pravy klik na plochu - karta rozsirene nastavenia - tlacitko rozsirene nastavenia, a tam niekde si najdi vstupy) moze byt nastavenie composite/svideo apod., pozri ci tam nemas nahodou composite, to by mohol byt tiez problem. //doplnok: alebo moze byt to nastavenie v programe ktorym ten obraz do PC "nahravas"...

P.S.3. este skus prepnut ten prepinac na Scarte na "out" a restartovat PC (kvoli autodetekcii), a ak ziadna zmena tak prepni na "in" a zas restartovat PC a skusit... Ale ak mas tie SVideo konektory dva (in a out) tak je ten prepinac asi fakt nanic. Este skus druhy SVideo konektor a obe polohy prepinaca (ale vzdy aj restart Win).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny