Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s instalací

Nazdárek, mám dotaz ohledně instalace. Od kolegy jsem dostal starší počítač s tím, že je strašně pomalej a on tomu nerozumí a co že s tím jde dělat.
Jelikož má originální Win XP HP, tak jsem mu navrhl, že to přeinstalujeme "měl je 3 roky a start trval cca 15 min". Všechno jsem zazálohoval a přeinstaloval a pak to začalo. Instalace win xp bez problémů, ale jak jsem začal instalovat ovladače a programy, tak to zamrzalo a někdy se to už nerozeběhlo.
Zrestartoval jsem ho a naskočila hláška, že nejde načíst windows a že cybí hal.dll. Oprava přes cd nepomohla. Tak jsem to znova přeinstaloval a při stahování aktualizací to udělalo zase a prosichr chyběl soubor drvmain.sdb a zase to nejde spustit. Na potřetí se to nějak povedlo a tak jsem to vrátil a kolega teď volal, že mu se mu to při stahování aktualizací zaseklo a asi hodinu to nic nedělalo, tak to restartoval a ono to zase nechce naběhnout a zase to píše že něco chybí.
Už jsem z toho nešťastnej a nevím čím to může být? Nemám PC doma, tak nenapíšu ani co má všechno ve vnitř, ale v pondělí to pojedu asi znova přeinstalovat, pokud nebudete někdo vědět čím to je.
Za každou radu díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny