Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android do telefonu se Symbianem

ale pisat ze android je nedorobok a nevyladeny len preto ze si milovnik nokie je hodne maximalne 10r pubertalneho amatera zo zakladky.

Inac tiez povazujem symbian za sracku, nakolko som na ziadnom mobile (v dobe ked bol symbian na vrchole) nevidel ten OS fungovat plynule. Furt sa tam cele GUI sekalo, mobil mal pomalu odozvu, je jedno ci bol dotykac alebo nie. Uzivatela nezaujima ci to ma pod kapotou spravene dobre alebo zle, on riesi to, co vidi. Doteraz mam pracovnu n5230 (kvoli GPS), predtym som mal 5530 aj 5800vku...vsade stejne sekave a pomale prostredie. Mal som moznost skusit aj vykonnejsie nokie, vysledok bol takmer rovnaky.

Oproti androidu ma vsak vyhodu snad v obsluznom sw, kde si si bez problemov editoval kontakty a mohol si si exportnut tel. zoznam a podobne veci. Android toto standartne nema, a u vyrobcov android mobilov som nic takeho nevidel. Musel si to vzat na starost jeden clovek a vytvorit program myphone explorer, ktory toto dokaze.

Android je zravy? Mohol by som ti vymenovat zopar veci, kde je nova verzia OS zravejsia ako predosla, argumentovat HW narocnostou OS je zbytocne, nik z nas s tym nic nespravi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny