Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android do telefonu se Symbianem

co sa tam zasadne meni? jasne ze v2.3.5 bude ina ako 4.0, je to majoritna zmena. Ale kde vidis nejake zasadne zmeny v ramci dvojkovej verzie?
A dalej, v ktorom OS niesu v novych verziach nejake zmeny? Termin "zasadne zmeny" moze byt hodne subjektivny. Dakto za zasadne povazuje implementaciu copy&paste do windows phone 7, a dakto to povazuje za vec, ktora tam mala byt odjakziva. Aj tvoj milovany symbian dotal kolko noviniek v najnovsich verziach Belle a Anna.

System, ktory ma oproti minulej verzii minimum zmien a noviniek je sracka. Preco? Lebo ocividne sa o neho vyrobca nestara a nezapracuva do neho ziadne vylepsenia. Ziadny OS nieje a nikdy nebude na takej urovni, aby si mohol dovolit nebyt vylepsovany. Vzdy je co vylepsovat a pridavat, uz len kvoli vyvoju novych technologii.
Takze ak povazujes symbian sa super OS preto, lebo sa tebe zda dokonaly (lebo nieje tak casto "prevratne vylepsovany") tak je to minimalne smiesne....
Symbian na par rokov chcipol na v60 5th edicii, ked na neho nokia kaslala a vidis ako skoncil. Az teraz ked do neho zase zacali dorabat kvanta veci co tam mali byt vylepsene uz davno, tak je ako-tak pouzitelny.

Co sa footprintu androidu tyka, zavisi to od vyrobcu mobilu. Pouzival som neofiko MIUI ROM, ktora mala 89MB, vs 230MB u origos HTC so Sense. Rovnake to mas u hociktoreho OS, mozes si urobit 5GB instalacku Winxp, ktore bude po instale zaberat podobne miesto, lebo tam naintegrujes zaplaty, programy, office a co ja viem co. Hole XP ma cca 2.5GB naproti tomu.

Neporovnavam 4+ roky stare modely nokie s dnesnymi, to sa ani neda. Preto som napisal, ze "v tej dobe". Jednoducho nechapem ako moze sekat nejake jednoduche GUI bez priehladnosti, tienovania a inych vychytavok, ked bezi na 430MHz CPU ( na svoju dobu nic srackoveho) a v rozliseni 640x360. Navyse, ked cely OS ma na starosti obsluhu len mobilu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny