Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Delphi - TImage fyzicky na kraji formulára, ak sa nachádza na TPageControl

Este podpichnem :-)
Nechapem teraz celkom aku filozofiu ma Delphi s tym canvasom a dialogmi apod., ale ja keby som robil takuto hru (VC++) tak to robim inac - bola by to normalne SDI aplikacia s menu, kde by som si client oblast vykresloval sam v WM_PAINT (to je brnkacka aj tak toho wurma musim kreslit sam), a v menu by sa napr. po kliknuti na "Options" zobrazil dialog s nastaveniami (vytvoril by sa az v tom momente na zaklade resource, to je tiez brnkacka), alebo by boli priamo nastavenia v menu (zaskrtavacie), napr. sound (on, off) apod.

P.S. tebe ale asi ide o ten zoznam hracov na zaciatku, tak to by asi bolo tiez v klienskej oblasti ale ako dialog, s nejakym list-om apod., to uz by bolo trochu problematickejsie ale tiez by som to vytvaral len ak by bolo treba a potom uplne zrusil, podvedome nemam rad visible=false, ani vykreslovanie bitmap do tab-ov, je to silne neefektivne.

P.S. ale u takejto gamesy je to asi jedno, nie je to moc narocne na HW...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny