Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Totalni offtopic

Zkus to ještě probrat s někým, kdo zná Tebe i ji a komu můžeš věřit. Ten Ti může spíš říct, co by mohlo zabrat a co ne. Já Tě neznám a ji taky ne - a Váš vztah už vůbec ne. Ale někdo, kdo Vás zná, by Ti mohl poskytnout užitečné informace. Musí to být někdo důvěryhodný a upřímný, kdo Ti dokáže říct do očí i něco nepříjemného a Ty to dokážeš od něj přijmout a nenaštvat se. Pokud jsi dost silný, požádej ho, ať Ti řekne pravdu, co podle něj třeba děláš špatně ve vztazích - třeba si to ani neuvědomuješ.

Člověk to nerad slyší, já vím :-( Ale mohlo by Ti to pomoct - nejen v tomto vztahu, ale v jakémkoliv mezilidském vztahu do budoucna. Je totiž starou známou pravdou, že člověk bývá nejvíce slepý k vlastním chybám.

Promiň, nestrefuju se do Tebe a nechci se Tě dotknout. Píšu o Tvých chybách, protože se ptáš Ty. Něco hodně podobného bych napsala jí, kdybych na její dotaz narazila na nějakém fóru. V každém případě Ti moc držím palce. Jestli chceš, zase napiš, budu online s přestávkami celý den. Pokud Ti budu moct nějak pomoci, zkusím to.

PS: Kdyby to šlo, tak s Tebou půjdu na skleničku a nabídnu se jako "vrbička" a naslouchající soucitné ucho ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny