Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záhadný problém s grafickou kartou

Dobrý den,
s počítačem mám poslední dobou zvláštní problém. Když mám nainstalované ovladače grafické karty, počítač nestartuje. Nebo spíš, zasekne se když se po přihlášení točí to kolečko vítejte a pomůže jen restart. No, pomůže, potom to udělá zase. Jediné co opravdu pomůže je odinstalovat v nouzovém režimu ovladače grafické karty a nechat windowsy aby si nainstalovaly ten svůj "standardní grafická karta s rozlišením vga". Taky je zvláštní, že jednou za čas, třeba jednou do měsíce se počítač záhadně opraví a třeba 3 dny jede i s ovladači grafiky bez problémů. Pak se zase jednou zasekne a už to jede. Jinak původně jsem myslel, že je to základní deskou, ale s tou se vyskytl jiný problém a mám teď novou se kterou to dělá taky. Opravdu netuším, co to může způsobovat, ani jestli je to chyba hw nebo sw rázu. Přikládám zde okopírovaný text z windowsáckého správce chyb.

Windows
Problém: Chyba hardwaru videa
Soubory, které popisují problém:
WD-20110805-1517-01.dmp
sysdata.xml
WERInternalMetadata.xml
Zobrazit dočasné kopie těchto souborů
Upozornění: Pokud problém způsobil virus nebo jiná bezpečnostní hrozba, můžete otevřením kopií souborů poškodit počítač.

Moje sestava:
grafika MSI N460GTX Cyclone 765MB
Zdroj Seasonic 520W S12II-520 Bronze
MB Gigabyte 870A-USB3L
CPU AMD Athlon II X4 635
RAM DDR3 Kingston 4GB 1333Mhz

Jen pro upřesnění, zkoušel jsem různé verze ovladačů, od těch nejnovějších po nějaké starší, klidně i 2 roky staré verze a furt dokola...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak ještě, počítač mi dnes nechtěla ani naběhnout, jen zapípal, po restartu sice naběhl, ale podle n… poslední
Johny00100 09.01.2012 14:25
Johny00100

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru