Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Verzovací systém pro webové stránky

Problém je, kdo má kde nainstalovanou hru. Standardní cesta C:/ProgramFiles/rFactor/, složky, které chci synchronizovat jsou v tom případě C:/ProgramFiles/rFactor/UserData/nick_uzivatele/Se ttings. S umístěním Settings nemůžu hýbat vůči umístění složky rFactor (hlavní složky hry). Název složky "nick_uzivatele" je samozřejmě u každého individuální. Systém u uživatelů je taky různý, W XP, W Vista, W7.
Nejjednodušší asi bude přinutit lidi k přeinstalaci hry do "neutrálního" umístění. To snad radši, než po nich chtít upravování práv na adresáře - v tom má kmochna naprostou pravdu, to si taky nedokážu představit. :-)
Můžou si samozřejmě vytvořit složky pro synchronizace někde jinde, ale pak by zase museli ručně aktializovat složky ve hře a efekt synchronizace je pryč.

Chtěl jsem, aby to pro ně bylo co nejjednodušší, přijdou na stránky, přihlásí se, kliknou na panel "Synchronizovat nastavení vozů", "Ano" a hotovo. Každý má existující aktuální nastavení všech ostatních uživatelů okamžitě po následném spuštění hry.
Já vím, že to vypadá jako funkce pro rozmazlence, ale přišlo mi to jako dobrá fičura pro týmové stránky. Když už jsou v týmu, ať z toho něco mají.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny