Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vetrani na PIII

Ano svoje moznosti si vymenoval spravne :-) Tunel sa da kupit (je to taka "harmonika").
Teplota CPU bude taka ake bude chladenie, nemyslim si ze by si ju o moc zvysil, poznamka k tomu: ak by som robil tunel k CPU, tak by som ten vetrak orientoval aby fukal do CPU (tak ako vetraky ktore su priamo na pasivoch), tak to lepsie chladi, ale zas potom moze byt problem teplota v kejse (resp. zastavenie prudenia vzduchu v prednej casti kejsu - HDD), takze oskusaj aj moznost ze by aj ten tunel vyfukoval vzduch von, CPU pri zatazi (test: zozipovat si adresar program files a sledovat teplotu). Ak bude stacit vyfukovanie nechal by som vyfukovanie...

P.S. k tomu "ze bych sundal ventilator z pasivu a bud tam nejakym zpusobem pripevnil nejakej vetracek (nevim jak ?)":
Zavisi ako je pripevneny doterajsi vetrak, ak na umelej hmote ktora ma "zaklapky", tak nejako upravit tu umelu hmotu (pilka + vrtak), ak mas skrutky na pasive tak o to jednoduchsie. Videl som aj vselijake "lieviky" v obchodoch (napr. conrad), lievik myslim umelu hmotu ktora je na jednej strane velka pre 80mm vetrak a na druhej strane napr. 60mm (ak mas na pasive skrutky pre 60mm) apod.

P.S.2. ak budes davat ten vetrak do zadu na kejs ale bez tunelu k CPU, tak nech ten vetrak urcite vyfukuje smerom von z kejsu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny