Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Za prve ked ani nevies jak to dat dole tak by si na to nemal ani sahat. Za druhe mozes to rovno vyho…
MM.. 14.01.2012 23:16
MM..
Prosím tě když už chceš reagovat přečti si celou diskusi DĚKUJI.
Siki83 14.01.2012 23:20
Siki83
Ked to ma byt to co je zapajkovane dookola po obvode tak to das dole asi len tak ze ho zohrejes cely…
MM.. 14.01.2012 23:28
MM..
Jsem technik mobilních telefonů 15 let. Uvedu to tady na pravou míru. Samozřejmě to zakroužkované na… poslední
Petr N. 08.02.2012 11:42
Petr N.

Za prve ked ani nevies jak to dat dole tak by si na to nemal ani sahat. Za druhe mozes to rovno vyhodit (telefony sa ani nesnazim opravovat ptz je to jak snazit sa hlavou prerazit hradny mur), ptz telefon sa takto opravovat neda a pochybujem ze by bol vadny mikrofon, ten snad ani vadny byt nemoze :)
P.S. a za dalsie mam pocit ze ani nevies jak ten mikrofon vypada, to zakruzkovane mikrofon neni (ale fotka je blba nevidim na to poriadne)

Ked to ma byt to co je zapajkovane dookola po obvode tak to das dole asi len tak ze ho zohrejes cely na 250stupnov tak ze na neho prilozis 400stupnovy hruby hrot pajkovacky, a pockas 5-10sekund kym to zleze z plosaku. horkovzdusne blbosti su v tomto pripade k nicomu, ako som pisal take veci sa opravovat nedaju, neni to na to robene. To sa proste vyhadzuje. Take mobily su dnes za euro.

Jsem technik mobilních telefonů 15 let. Uvedu to tady na pravou míru. Samozřejmě to zakroužkované na foto základní desky nahoře je mikrofon, pán, který tvrdí podle otvoru v krytu že je jinde nemá pravdu, je to totiž jen zvukovod k mikrofonu, který pokud se kryt usadí na základní desku je přesně nad ním - tedy nad mikrofonem kroužkovaném nahoře. V zákl. desce je další lícující otvor pro zvuk, mikrofon jej totiž přijímá při pohledu na úplně horní fotografii zespodu.
Opravoval jsem jich za poslední 2 měsíce cca 40, vždy se jednalo o přívodní spoje, nikdy o samotný mikrofon. Doma tohle nikdo ani nezdiagnostikuje ani neopraví.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru