Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mam rovnaky router a stare rozvody, s povodnym (najnovsim) FW zamrzol za vikend viac ako 10x, potom… nový
Dreamer 15.01.2012 23:17
Dreamer
S firmwarem 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n mi jede bez problémů. Ale mám jej zatím krátkodobě (cca m… nový
host 15.01.2012 23:19
host
Sorry za exhumaci, jen se podělím o zkušenost. Zatím router nevytuhnul, bylo to tedy nejspíš zhnilou… poslední
mif 21.01.2012 12:35
mif

Mam rovnaky router a stare rozvody, s povodnym (najnovsim) FW zamrzol za vikend viac ako 10x, potom som tam dal DD-WRT FW a odhadujem ze mozno za rok a pol nezamrzol ani raz.

Ten alt. FW som tam dal koli tomu, ze niekto mal rovnaky problem a tiez mu pomohol prave ten alt. FW.

Netrufam si odhadnut na kolko je to problem FW a nakolko zlych rozvodov (je nejak podozrivo vela ludi ktori s tymto modelom maju problem), ale funguje to a az na zlozitejsie nastavenie pevnych IP adries pre zariadenia (je tam nieco ako "polo-bug") je to rovnako intuitivne a ma to aj vela funkcii ktore mozno vyuzijem az neskor (napr. IPv6).

Edit: Je mozne ze povodny firmware - najnovsia verzia - uz funguje tiez dobre, ja som par mesiacov zistoval ci nie je nahodou novsia verzia, nebola, tak som to vzdal a kedze alt. FW funguje bezchybne, nemam dovod sa v tom vrtat.

Sorry za exhumaci, jen se podělím o zkušenost. Zatím router nevytuhnul, bylo to tedy nejspíš zhnilou zásuvkou (před ním jsem tam měl WR841, tomu "jiskřivé" napájení nevadilo). Dnes ještě upgraduju firmware (oficiální, nikoliv DD-WRT) a nechám to spát. Ještě jednou dík zúčastněným.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru