Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno jaký mobil pro ženu, která neví, co chce?

ženě 45 let postupně odchází mobil Nokia 3110 ( spuštění kalkulačky ohlásí Java error, ukládání fotek si nepamatujr, že má být na kartu apod. )
Nejdřív byla nadšená, že kamarádka má dotykový Iphone. Donutil jsem ženu zavolat jí a zeptat se na zkušenosti a tak je Iphone zavržen.

V téhle chvíli jsou 3 otázky:
1)jaký mobil na telefonování a sms? A také musí mít navigaci. A také musí mít co nejmenší displej, aby ho nepoškodila a aby co nejdéle vydržel na baterie. Také musí mít co největší displej aby na té navigaci bylo něco vidět. ( je ted zvyklá na starou nokii ) A taky čitelné písmo - velikost pro špatně vidící.

2) před cca 1 rokem mi v prodejně Nokia v Olympii Brno tvrdili, že gps funguje pouze přes internet, Ze bez zapnutého internetu nefunguje. Vcera mi tvrdili, ze funguje i bez internetu, ale odezvy trvají 2-3 minuty. Jak to tedy je?

3) V místě kde bydlíme je slabý signál ( stín za kopcem ). Celkem tu fungují starší Nokie 3110 apod. Naprosto nepoužitelné jsou SE.

P.S. prosím o vynechání rad na téma rozchodu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi máme vybráno. Koupila v bazaru Nokii C6-00 a je nadšená hlavně z klávesnice. ( já za sebe už ra… poslední
Nol 06.02.2012 17:26
Nol

Asi máme vybráno. Koupila v bazaru Nokii C6-00 a je nadšená hlavně z klávesnice.

( já za sebe už raději nevzpomínám, že máme Vodafone, že v mobilu byl firmware T-mobile, že se pořád připojoval k internetu a nešel odpojit( dokud jsme nenechali nahrát čistě Nokia firmware ), že jsme doposud nenašli wifi - a pár hospod jsme už obešli - kde by se připojila a dokázala zůstat několik minut připojená, nemyslím na to jak stahovala mapy a od té doby jí mobil hlásí málo paměti přestože tam má novou kartu 16GB, ... )

No hlavně že je spokojená s klávesnicí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru