Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Slušný 500W bude stačit, ale procesor ber určitě s K, za těch pár stovek stojí. Já jsem taktoval "kl… nový
Potkan007 22.01.2012 22:14
Potkan007
Díky vám za odpovědi, objednal jsem vše na CZc, dodatečně jsem změnil to K u proc., možná se časem d… poslední
1000w 22.01.2012 22:58
1000w

Slušný 500W bude stačit, ale procesor ber určitě s K, za těch pár stovek stojí. Já jsem taktoval "klasicky" jednou, nepatřím mezi lidi co se vyžívají v rýpání se v BIOSu. Proto jsem si koupil K verzi, přetaktování je otázka půl minuty na první pokus, když ještě nevíš, kde se to nastavuje.
Automatika desky mi doporučila 4,4GHz. Po bezproblémových zátěžových testech jsem ještě snížil frekvenci na 4GHz @ 1,29V a jsem spokojený. Chladím ho CM Hyper 212+, ale do 4GHz se prý dá chladit bez větších problémů boxovým chladičem.

Díky vám za odpovědi, objednal jsem vše na CZc, dodatečně jsem změnil to K u proc., možná se časem dostanu i k možnosti taktovat. Rychlost hardisku bych měl řešit, asi druhým a snad SSDčkem na windows do 60G?? Vyždímu peněženku. Schválit sestavu jsem si nenechal, možná je to chyba, ale podle toho, co jsem našel na Netu by to mělo všecko pasovat a fungovat. Chci si to sestavovat sám, maximálně s pomocí kamaráda a taky tohodle fóra. Chci o tom vědět víc, tak to je cesta. Zdar, V.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru