Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sháním instalátor pro vlastní program

Aha, download na mnou uvedeném odkazu nefunguje:-(. To bylo první, co mi strejda Google nabídl. Dobrá, našel jsem fungující odkaz: www.brothersoft.com/GPInstall_Download_23041.html . Vytváření instalace je sice anglicky, ale vlastní vyrobený instalák je i v češtině a slovenštině. Je to IMHO nejlepší free instalátor. Podporuje instalaci do Windows\System, umí zápisy do registrů, generovat INI soubory, volitelnou instalaci, umí zajistit asociaci koncovky s instalovaným produktem, vytvářet zástupce na plože, v nabídce Start a vlastně kdekoliv, při troše násilí dokáže nainstalovat i fonty a BDE. (Kdo by tím chtěl instalovat BDE, nechť se ozve, zveřejním tady popis jak se to dělá).

PS: Kdyby ani tento Download nebyl to pravé ořechové, vystavím to na svém WEBu. Stránky výrobce jsou www.qsc.co.uk, ale ten se nějak k tomuto produktu už nehlásí - nebo jsem to tam jen nenašel :)).

PPS: Chceš-li vidět, jak vypadá instalák tímto vytvořený, stáhni si cokoliv z http://www.arkotechnik.cz/12.htm, na všechno (mimo Porovnávače souborů - ten je rovnou spustitelný) je použit tento GPInstall.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny