Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
když u toho vydržíš 2 - 3 tejdny jako já, tak už nebudeš češtinu potřebovat - neni to tak složitý, j…
d(-.-)b 04.02.2007 15:16
d(-.-)b
Asi tvů mozeček těžko pochopí,že jsou tací jako já-angličtinu a ani jiné jazyky do hlavy nenatluču.A…
Vendy 15.03.2007 01:26
Vendy
Myslím, že to jeho mozeček pochopí. Vizuální paměť vám také nefunguje? Kolega jistě nemyslel, že se…
anarchist 15.03.2007 01:52
anarchist
Nechtěl jsem se někoho dotknout,za to se omlouvám,ale v řemesle které provozuji je český manuál skor… poslední
Vendy 15.03.2007 02:24
Vendy

když u toho vydržíš 2 - 3 tejdny jako já, tak už nebudeš češtinu potřebovat - neni to tak složitý, jak to zpočátku vypadá ( neni to tak dobrý jako třeba ArchiTech - pro neprofesionální použití ale stačí a je to zadarmo ); další free program je třeba FloorPlan 3D, ale podle mně je SketchUp lepší.

Asi tvů mozeček těžko pochopí,že jsou tací jako já-angličtinu a ani jiné jazyky do hlavy nenatluču.Ani kdybych na tom dělal 10 let.Léta dělám na počítačích,zabezpečovací a kamerou techniku,opravuji balící stroje a jinou elektronickou techniku.Je to hrozné,neboť manuály jsou mimo obslužného pouze v ANGLIČTINĚ!Bez překladových slovníků a poznámek,jsem naprosto ztracený.Tobě dala příroda paměť na jazyky,ale statisíce lidí ten dar nemají.Taky ti ušlo,že k nám někdy přijedou profíci,kteří se živí překladatelstvím a ejhle-na technické angličtině si vylámou zuby.Jsme v čechách,takže pokud nabízejí demo má být v češtině,ale je to jako u her .Na čechy prděj.Vendy

Myslím, že to jeho mozeček pochopí. Vizuální paměť vám také nefunguje? Kolega jistě nemyslel, že se prací s programem naučíte anglicky, ale že si zapamatujete, jaká funkce se pod čím skrývá. Já chápu, že někdo na jazyky není, ale není nic horšího, než tím paušálně omlouvat úplně všechno. Ono když se člověk snaží, tak do tý hlavy pár základních slov natluče vždycky. [vtip] Čeština, jako vidno, se vám tam vešla taky. [/vtip]

Musím ale vyjádřit obdiv až údiv nad tím, jak můžete pracovat tak dlouho s počítači bez znalosti angličtiny. Já osobně si to neumím představit.

Nechtěl jsem se někoho dotknout,za to se omlouvám,ale v řemesle které provozuji je český manuál skoro sci-fi.No,někdy je to fuška,např. nastavení routru ,nebo nastavení CCTV kamery (čeština vzniká v CCTV postupně,někdy na ní čekáme i několik měsíců nebo se nedočkáme nikdy).Je to hodně hodin zkoušení a dřiny.Samozřejmě ,že si nějaká ta slovíčka zapamatuji,ale jakmile se delší dobu nepoužívají,tak jsem na začátku.Nemám čas si hrát 50 hodin zkoušením co asi to slovíčko v programu znamená.Syn mi to již z větší části přeložil,tak si počkám.Ten programuje roboty v továrně,má lepší hlavu.S pozdravem Vendy (Václav)

Zpět do poradny Nahoru