Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší Renamer ze zkušenosti

Na mp3 odporucam mp3tag, je mozne tam premenovat subor podla id3 tagu - ak id3 tag subor neobsahuje, dokaze skonvertovat nazov do ID3, len treba spravne nastavit sablonu, potom ak uz subor obsahuje ID3 tag je lahke premenovat samotny nazov, samozrejme je mozne to spravit hromadne pre vsetky mp3 naraz.

Na rozne subory - ale tiez pre mp3 odporucam FreeCommander, tiez podporuje id3 tagy a je tak lahke premenovat pesnicky, dokaze odstranit niektore znaky alebo casto pouzivane spojenia ako "(radio edit)", "(explicit edit)", okrem toho dokaze premenovat aj ine fubory, napr. pre obrazky ma podporu EXIF - uzitocne napr. pre EXIF datum, potom budu vsetky fotky usporiadane automaticky podla datumu a casu. Podporuje aj profily, takze si mozes spravit jeden pre mp3, jeden pre obrazky a pod. - potom je pouzitie jednoduche, oznacit subory - medzernikom, F2, vybrat profil, Enter.

Tieto programy su zadarmo a podporuju pre hromadne premenovanie funkciu undo - teda vratia spat posledny krok, napriek tomu odporucam vyskusat si to na par suboroch, ak to bude spravne, potom aplikovat na vsetky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny