Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dolezite - ako komunikovat cez email info@poradna.net

Tak a ted se jeste zapojim ja, aby meli radost prasak, kmochna a dalsi, ale myslim, ze to ted tak dlouhy nebude. Pravda je na obou stranach. Je pravda, ze Karel proste obcas neco rekne tak, ze to muze byt protistranou brano jako urazka, ale nejde jen o Karla. Henessy
to napsal dobre, napsal to mirnej nez to obcas rikam ja, ale je to tak.

Jelikož jste zde samí odborníci, nemůžete pochopit, že běžný uživatel a zvláště pak začátečníci nejsou schopni správně formulovat dotaz, zvláště je li v cizím jazyce.
Verim tomu, ze jak ty flegu, tak karel i touchwood, MM, treba starej Júing a dalsi, sve praci rozumite, ale kdyz to prirovnam ke stromu, tak z toho vrsku koruny nevidite ke korenum a tam je 99% lidi, kteri prijdou na tuto i jine poradny.
Na druhou stranu je asi unavujici porad dokola neco resit, ale pak je mozna k zamysleni dat si pauzu a neradit, nez urazet lidi, jak se tady obcas stane. Nemluvim ted o tech totalnich dementech, kteti prijdou vysirat. Na takovy je 10 karlu malo. To o cem pises v tomto, co ti chodi na email bych neresil. Mazal bych to nebo to delal podle jafiho navodu.
Sakra a uz je to dlouhy. Tak dal nepisu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny