Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dolezite - ako komunikovat cez email info@poradna.net

Vazeni uzivatelia,
mam uz toho vazne dost. Kazdy den mi pride zopar mailov, kde sa pisatel sprava ako hovado. Kedze tento stav trva uz dlhsiu dobu a dobytka akosi pribuda, rozhodol som sa, ze na taketo maily nebudem reagovat, respektive budem tiez ragovat ako hovado.
Pre ostatnych, ktori budu niekedy v buducnosti pisat tu mam zopar rad.
1. Kazdy mail ma obsahovat oslovenie (pozdrav), jadro mailu a na zaver sa slusny clovek aj podpise! Maily, kde mi niekto napise, "hej nejde mi poradna" uz budem ignorovat. Email nie je PMka, kde staci napisat cus a bus. Email ma mat formu tak ju laskavo dodrzujte.
2. Ked uz sme zvladli oslovit toho druheho a podpisat sa definujte prosim svoj problem, co najobsirnejsie. Najcastejsie pisete ohladom banov, takze uvedeite svoju ip, pripadne nick, pod ktorym na poradni vystupujete, kedy ste ban cca dostali a pod. Urychlite tym cas riesenia vaseho problemu.
3. Nepiste si na kontatknu emailovu adresu poradne svoje problemy, po emailoch neradime, adresa je urcena na komunikaciu s ludmi stojacimi za poradnu, cize riesenie banov, pristupov na stranku, staznosti na moderatorov, ponuk spolluprace a pod.

Dakujem za pochopenie.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny