Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno neregistrovaná sim

Ve 4 roky starém mobilu (4 roky nebyl používan) jsem našel SIM kartu.Dal jsem ji do jiného mobilu který jsem donedávna používal a který normálně šel.Mobil jde,všechny funkce až na to že z něj teda nejde volat.Na displeji je "neregistrovaná sim".Očistil jsem veškeré kontakty v mobilu (to bylo asi zbytečný jelikož telefon donedávna na jinou SIM šel).Očistil jsem hlavně simku - lihem.Stále nic.Nevíte,jde to nějak aktivovat - registrovat nebo jen návštěva o2 prodejny ?

Předmět Autor Datum
kdyz simku pravidelne nedobijis nejdriv ti vyprsi platnost kreditu a pak i platnost simkarty. vetsin…
binary ladin 04.02.2012 23:05
binary ladin
Já si myslel že je dávno bloklá.Za ty leta.Při volání dostanu hlášku spojení selhalo.Tam kde byly ik…
habin 04.02.2012 23:09
habin
Operatori pokud neni simka pouzivana tak ji zrusi. Cislo, ktere na ni bylo uz nejspis bude mit nekdo…
rh 04.02.2012 23:05
rh
JJ.Sem si to myslel.To je jak s mailem,taky ti ho po čase seborou když schránku nevybíráš,takže už t… poslední
habin 04.02.2012 23:13
habin

kdyz simku pravidelne nedobijis nejdriv ti vyprsi platnost kreditu a pak i platnost simkarty. vetsinou vcas prijdou varovne sms. proste ji operator znefunkcnil, pokud mas k ni doklady muzes zkusit na prodejne jestli ti ji aktivujou ale myslim ze tezko protoze cisla se casem recykluji a uz ho ma mozna nekdo jiny. kdyz na ni volas co to hlasi?

JJ.Sem si to myslel.To je jak s mailem,taky ti ho po čase seborou když schránku nevybíráš,takže už to můžu jen vyhodit.Vo nic nejde.Simku kterou jsem používal v tomto mobilu kde mi nejde ta 4 roky stará simka jsem dal do novýho mobilu,myslel sem si že tento ještě budu moct používat když sem úplně náhodou našel tu simku.Ani si nedokážu vysvětlit jak se tam ta simka objevila,v tom starým mobilu,moc dobře si pamatuju že když sem tenkrát kupoval novej tak sem sim přehodil ze starýho do novýho,ještě mrknu na papíry

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru