Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nejlepší způsob rozšíření internetu po baráku

Tak vysledek:
Dum, na pude videorekorder na kamery, dve patra, suteren, velka zahrada.
100% jsou zarizeni na ruznych fazich. Podle kvality signalu si zarizeni nastavuji "rychlost". Kterou tedy uvedu jako hodnotici parametr. Max je 200Mb jak je uvedeno v dokumentacich. Na stejne fazi mivaji zarizeni 130-190 (podle vzdalenosti), na rozdilnych fazich (odhaduji podle kvality signalu) 60-90Mb.

Ze suterenu maji vsecha ostatni zarizeni 70-80Mb.
V ramci jednoho patra 90-130Mb
Nejhorsi signal je od vysunute casti (zarizeni s wifi umistene na nejzassi stene smerem do zahrady) na pudu a to je 55Mb.

Pri konfiguraci rozhodne doporucuju zmeni sifrovaci klice, aby kdokoli, kdo si v okoli zapoji stejne zarizeni nemohl do vasi site. A taky doporucuju precist navod :-D Nastvalo me, kdyz jsem zjistil, ze na zmenu sifrovaciho klice potrebuju jakesi heslo, ktere ma kazde zarizeni na pevno zadane a uvedene je pouze na nem samotnem.. ..kdyz uz jsem jedno to zarizeni mel pevne zastrcene v zasuvce za skrini.

Co se tyce maximalni propustnosti site a stability, tak to bohuzel nemam jak otestovat, sit slouzi temer vyhradne jen k pristupu na internet, zadne domaci uloziste neni pritomno a stabilitu ukaze az nejaka doba behu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny