Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s Windows 7 - co mi zabírá místo na disku C?

1/ máš pravdu nesouhlasím a nedochází mi místo na C, však OS mi zabírá pouze 121GB :)) (se swapem by to bylo 125GB), a tak nemám ani potřebu (nevidím důvod :-D) nějak OS čistit.
Já se tazatelky ptal zdali používá "uspávání" a podle toho jsem chtěl poradit. (Pokud nepoužívá zakázat, a je jedno jestli je to stolní či noťas).

2/5 větráku v PC nemám, pouze 3 myslím. Ale spát v místnosti se 4 zapnutými PC, když dané mašiny na něčem pracují a HDD drnčí jak tankodrom je vážně děs běs. Nehledě na to,že to žere proud.

3/Pokud win bude mít nedostatek paměti, tak to nahlásí bublinou dole u hodin, a když to budu potřebovat, tak si to mohu zapnout. (Mimo téma - Setkal jsem se i s tím, že mi win 7 po startu systému a 4 hodin nečinnosti měli zabráno až 15GB paměti a to tam neběželi žádné servrové služby pro ostatní uživatele, ani nic podobného po stratu systému po spuštění, prostě nic - Systém, kde jsem swap zapomněl vypnout a dodneška jsem nezjistil příčinu, tak mohutného využití paměti.)

4/Zapomněl jsem si doma karty, tudíž jsem si nemohl věštit z karet a odhadnout jak rychlý má kloubina HDD. Ne nechtěl jsem PC zrychlovat, to je jen vedlejší efekt, který stejně někdy není vůbec poznat. Jako bych tvrdil, že defragmentace značně zrychlí pc. Může (jako jeden můj kamarád, kterého jsem se zeptal kdy naposled defragmentoval PC, zeptal se mě, co je to ta defragmentace? Spustil jsem ji pouze na 15min. a PC se zrychlil o 300% sám jsem tomu nevěřil :-D). A taky vůbec se nezrychlí po defragmentaci. Asi záleží na fragmentaci HDD :)).

(
Pro pobavení:
Kdy jsem se naposled setkal s pomalým diskem na "VÝKONNÉM" pc(16GB RAM, OS xp-64bit, 2grafické karty, 8jádrovej procesor, ...)? Potřeboval jsem vyřešit jednu simulaci a na mým plečkách to nešlo ani spustit. A ten výkonný systém tvrdě nezvládal ani XP, natož moji simulaci. Pak mi tam technici řekli, že jim nedávno odešel HDD, tak tam zatím (, než budou prachy na nový) šoupli jeden vyřazený, myslím že měl kapacitu 2GB :-D:-D:-D, ale už si nejsem jist.

)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny