Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nainstalování routeru

Zdravím,
asi před měsícem jsem se tu byl poradit jaký router si mám pořídit,nakonec jste mi doporučili tento:
http://www.czc.cz/airlive-wn-220r/95163/produkt
Bohužel mé očekávání se naplnilo - Protože nejsem zas takový maniak do pc,nepodařilo se mi jej zprovoznit,snažil jsem se o to asi 3 hodiny,po dvou hodinách jsem zistil že nestačí projet pouhý wizard ale také přepsat IP adresu atd v nastavení internetu.Asi po těch třech hodinách jsem konečně dokončil instalaci úspěšně i nějaký test připojení byl v pořádku,potom se mi otevřelo okno int. prohlížeče s nějakým dalším nastavením,jednou se mi to také podařilo,po dokončení mi to dokonce napsalo congratulations,jenomže gratulace mi byla prd platná,protože internet pořád nešel.
Na liště vpravo dole bylo pořád připojeno rychlost 100 Mb/s,takže si myslím že bylo vše v pořádku,myslím že bude problém v nastavení těch ip atd.,zkoušel jsem všechny různé kombinace,ale prostě se mi to nepodařilo rozchodit.I na mobilu se mi ukázala wifi,a dokonce už tam bylo i heslo které jsem nastavil,ale internet nešel stejně jako v PC.
Potom přišlo další překvapení když jsem router odpojil,zapojil kabel s int. do PC internet nešel ještě že jsem měl na mobilu vyfocené původně vyplněné tabulky s těmi ip,už jsem myslel že nebudu mít internet vůbec.
Pokud budete potřebovat napsat nějaké další info nebo screen samozřejmě napíšu,a prosím pokud možno radit polopaticky :),děkuji předem za všechny rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny