Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Email - může dojít příjemci jen část příloh?

Majlujete si několik let (čili několik let používá počítač) a neumí si zobrazit *.doc
Mně to zase tolik nepřekvapuje. Moje maminka je totiž naprosto NEtechnickej typ, fakt antitalent. Před několika lety jsme ji téměř násilím ;-) naučili používat email, aby se mohla podívat na fotky, které jí posíláme - bydlíme daleko. Dodnes s počítačem funguje jako cvičená opice (tohle zmáčknout, sem kliknout ... postup přesně podle papírku). Takže si naše emaily přečte a odpoví. A tím to končí.

Jakmile jí počítač nahlásí cokoliv nestandardního nebo chce jen maličko jiný postup, je zle a NEVÍ a volá nás, co "to" zase po ní chce. Přitom tam má Wokna a ptá se jí to česky a stačí jen kliknout pro odpověď.

Přitom moje maminka je vysoce inteligentní sečtělá ženská, má ohromný přehled o mnoha věcech, o kultuře, hudbě, literatuře, medicíně atd. atd. - ale technika = problém. Když od nás dostala před lety mobil - legendární jednoduchou skvělou Nokii 5110 - dostala hysterický záchvat, že "tohle" nechce a že to nebude používat. Trvalo dva měsíce, než se s "tím" smířila. Dávno už běžně volá a smskuje, ale nic jiného s tím neumí. Jasně, stačí jí to, ale dodnes s bráchou vzpomínáme na ty horory, když jsme jí pomalu učili s mobilem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny