Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Email - může dojít příjemci jen část příloh?

Podělím se s Vámi o dnešní zážitek a předem se omlouvám za hloupý dotaz ;-)

Posílala jsem emailem výkazy do banky, celkem 24 souborů, z toho 12x formát DOC a 12x RTF. Tentýž email jsem si ve skryté kopii posílala na jiný PC na jiném místě. Skrytá kopie mi přišla v pořádku, ale adresát - paní inženýrka v bance - mi volá a vehementně mi tvrdí, že jí přišla jen část příloh, že jí chybí některé výkazy. Podle mého názoru paní neumí pracovat s přílohami a asi se jí všechny nezobrazily v okně a neposunula si posuvník, takže některé přílohy prostě nevidí :-D Nutí mě posílat jí ten email s přílohami opakovaně. Nejde o to, že by se jí zobrazily třeba jen RTF a ne DOC, nebo naopak. Vidí prostě jen některé přílohy RTF a některé DOC.

Netuším, co tam mají za poštovní systém a mám pocit, že paní to taky nedokáže pořádně pojmenovat (noo... email máme). Chci se jen zeptat, jestli je vůbec technicky možné, aby s emailem přišla část příloh a část ne. Podle mého názoru je to blbost, buď přijde email celý nebo nepřijde vůbec. Přílohy v daném emailu by neměly být jakkoliv závadné, liší se jen čísly v nich obsaženými, ale jinak jsou to stejné jednoduché účetní sestavy bez maker apod. Nezdá se mi tedy, že by bankovní systém některé přílohy zablokoval a jiné ne - měl by zacházet stejně se všemi.

Děkuju předem za odpověď :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takovehle veci resim jednoduse. Vezmu kopie, dam je do obalky s disketou, v poledne si zajdu na obed…
Vrana 10.07.2006 17:40
Vrana
Dobrý nápad, ale čudoval by som sa, keby mohla v banke úradníčke používať disketu (resp. akékoľvek m… poslední
Qet 10.07.2006 22:36
Qet

Takovehle veci resim jednoduse. Vezmu kopie, dam je do obalky s disketou, v poledne si zajdu na obed a pani to s vzkazem, ze dokud se to nenauci, bude ji to chodit doporucene. Kdyz to nezabere, staci pocase zaslat jejimu sefovi. FUNGUJE TO

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru